تهران - ایرنا - دبیر ستاد همكاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: بیش از یك میلیون و 500 هزار روحانی به مناسبت های مختلف در مدارس كشور حضور یافته و به انجام امور تبلیغی و مشاوره های مذهبی می پردازند.

حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ملكی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار كرد: همچنین در راستای همكاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، طلاب و روحانیون روزی یك تا دو ساعت در مدارس حضور می یابند و به بیان احكام شرعی و مشاوره به دانش آموزان می پردازند.

وی با بیان اینكه در مجموع یك هزار مدرسه به همت این روحانیون پشتیبانی می شود، افزود: حضور روحانیون در صحنه تعلیم و تربیت به قبل از انقلاب بر می گردد.

دبیر ستاد همكاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش بیان داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از آنجا كه به اقتضای شرایط فرهنگی و اجتماعی جامعه، آموزه های دینی و دستیابی به احكام و اهداف اسلام محور بود، یكی از مكان هایی كه انتظار می رفت این ارزش های اسلامی پررنگ تر شود مساجد، هیات های مذهبی، بازار و واحدهای آموزشی بود.

ملكی یادآورشد: از آنجا كه واحدهای آموزشی اولی ترین مكان برای سرمایه گذاری فرهنگی هستند طلبه ها و روحانیون توانمند و خوشفكر بدون ایجاد حقوق استخدامی و پرداخت هرگونه حق الزحمه در مدارس حضور می یابند و به خانواده ها و دانش آموزان مشاوره های مذهبی ارایه می كنند.

وی افزود: فعالیت های تبلیغی و تربیتی در مناسبت های مذهبی بویژه با رویكرد ایجاد شادی و نشاط در میان دانش آموزان و به منظور غنی كردن محتوای این برنامه ها از دیگر برنامه های روحانیون در سطح مدارس است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش تصریح كرد كه حضور طلاب و روحانیون در مدارس با دعوت انجمن اولیا و مربیان و با هماهنگی و تحت نظارت مدیر آموزشی و حفظ استقلال مدیر مدرسه در تصمیم گیری ها صورت می گیرد.

فراهنگ (4)**1883**1588