«بهرام بيرانوند» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار پارلماني ايرنا، با بيان اين كه «مهرداد بذرپاش» نماينده مردم تهران در حال جمع آوري امضاهاي اين نامه است، افزود: امضاهاي اين نامه در حال افزايش است.
وي ادامه داد: آينده و رفاه مملكت ما به توافق ژنو بستگي دارد و براي پختگي نتايج و رفع نواقص تقاضا شده است كه منتقدين در صدا و سيما حضور يابند و سوالات خود را مطرح كنند.
از زمان دستيابي ايران و گروه 1+5 به توافق اوليه در ژنو با عنوان «برنامه اقدام مشترك» معروف به «توافق ژنو»، اين توافق با مخالفت هايي در داخل و خارج از كشور مواجه شده است.
اين توافق كه در مدت زماني كمتر از 100 از عمر دولت تدبير و اميد به دست آمد، حاصل تلاش هاي بي وقفه دستگاه ديپلماسي به سكانداري «محمد جواد ظريف» وزير امور خارجه است كه بر بيش از يك دهه مذاكرات بدون نتيجه، مهر پاياني زد و با ارايه طرح «پاياني بر يك بحران غيرضروري، آغازي براي افقهاي جديد» نه تنها جلوي صدور قطعنامه ها را گرفت بلكه مسير مذاكرات را براي رسيدن به توافق تغيير داد.
در پي اين توافق اوليه كه مدت زمان آن 6 ماهه است و طرفين در حال برداشتن گام هاي اعتماد ساز هستند، نه تنها برخي تحريم ها عليه ايران در پي اين توافق لغو شده اند، بلكه مناسبات بين المللي ايران با دنيا نيز تغيير يافته و هم اكنون طرفين در حال مذاكره با يكديگر براي دستيابي به توافق جامع هستند تا به اين بحران غيرضروري براي هميشه پايان دهند.
اين رويكرد دولت تدبير و اميد كه منجر به توافق ژنو شده، بارها از سوي برخي جريان هاي سياسي همچون «جبهه پايداري» مورد انتقاد واقع شده و گاه اين انتقادها، مرزهاي نقد را نيز درنورديده و جنبه تخريب به خود گرفته است.
با اين حال، تيم مذاكره كننده هسته اي به ويژه ظريف و سيد عباس عراقچي (معاون وي) همواره در محافل مختلف سياسي، دانشگاهي و حوزوي پاسخگوي اين انتقادات تند بوده اند.
سيام(4)**9121**9132**1572
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۰
تهران - ايرنا - نماينده مردم بروجرد در مجلس شوراي اسلامي گفت: بيش از 100 نماينده مجلس در نامه اي به رييس سازمان صدا و سيما خواهان حضور منتقدين توافق ژنو در برنامه هاي صدا و سيما براي نقد اين توافق شدند.