'مهرداد خزايي پول' روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: بر طبق قانون حفاظت و بهره برداري از جنگلها و مراتع، نشانهگذاري درختان اختصاص به گونههاي جنگلي دارد در حالي كه صنوبر و بيد گونههاي باغي محسوب ميشوند.
در چند هفته اخير قطع شبانه درختان حاشيه رودخانه روستاهاي كينج و حسن آباد و گرمدره در بخش كجور از توابع حوزه منابع طبيعي شهرستان چالوس منجر به اعتراض برخي از مسوولان و مردم منطقه شده است .
وي با رد هرگونه مسووليت اين اداره در مقابله با متخلفين اظهار داشت: بر خلاف برخي اظهار نظر ها ، اطلاعات ما حاكي است فرد متخلف، گونه توسكا را كه مشمول قانونِ نشانهگذاري ميشود، قطع نكرده است.
خزايي پول وظيفه مقابله با اين گونه تخلفات را برعهده نيروي انتظامي دانست و مدعي شد : تخلفي كه صورت گرفته، قطع و سرقت درختان غير جنگلي از اراضي باغي و مستثنيات اشخاص بوده كه وظيفه برخورد با آن، مانند ديگر سرقتها، بر عهده نيروي انتظامي است.
رييس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري چالوس يادآور شد: براي جابجايي چوب درختان باغي همچون صنوبر و بيد نيازي به اخذ مجوز حمل از منابع طبيعي نيست و يگان حفاظت منابع طبيعي نيز وظيفهاي در اين مورد ندارد.
حوزه منابع طبيعي شهرستان چالوس با 161 هزار هكتار مساحت داراي 79 هزار هكتار جنگل و 53 هزار هكتار مرتع است و مجموع مساحت آباديها و مستثنيات آن در حدود 29 هزار هكتار برآورد ميشود.ك/3
7517/621/402
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۳
نوشهر ـ ايرنا ـ رييس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري شهرستان چالوس با اشاره به قطع درختان حاشيه رودخانه در روستاهاي بخش كجور كه از حدود يك ماه قبل به صورت شبانه انجام مي شود گفت : اين درختان از گونههاي غير جنگلي صنوبر و بيد است و مقابله با قطع كنندگان آن وظيفه منابع طبيعي نيست.