شيراز - ايرنا - معاون آموزشي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي گفت:توسعه هدفمند در كيفيت آموزش از عمده اهداف اين وزارتخانه ظرف چهار سال آينده است.

به گزارش خبرنگار ايرنا امير محسن ضيايي ، چهارشنبه در نشست با مسوولان آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شيراز در اين دانشگاه افزود:آموزش داراي اهميت ويژه اي است كه درست عمل كردن در اين حيطه ، بهداشت و درمان مناسب را به همراه خواهد داشت .

معاون آموزش وزارت بهداشت اظهار كرد:توسعه آموزش در قسمت هاي مختلف از جمله تاسيس دانشكده ها بايد با برنامه ريزي دنبال شود و بر اين اساس ما توسعه هدفمند را در برنامه خود قرار داده ايم .

ضيايي بيان داشت: همچنين ارتقاي كيفي آموزش پزشكي از اولويت هاي اين وزارتخانه است زيرا كيفيت تربيت نيروي انساني در بحث آموزش صحيح تر از افزايش كميت و تعداد آموزش ديدگان است.

اين مقام مسوول افزود:اگر يك پزشك با كيفيت تربيت شود با ارزش تر از اين است كه آمار ما به لحاظ كمي بالا باشد از اين رو بايد در پي اين باشيم كه مزيت ها را بشناسيم و به آنها عمق دهيم و به تبع آن دستاورد مناسبي داشته باشيم.

ضيايي ادامه داد: دانشكده هاي پزشكي بازوي وزارت بهداشت هستند و با توجه به اين جايگاه بايد منابع بخش آموزشي را توسعه دهيم زيرا آموزش زير ساخت توسعه به شمار مي آيد.

معاون آموزشي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي همچنين در ادامه سفر خود به شيراز و بازديد از بخش هاي آموزشي دانشگاه علوم پزشكي اين شهر، اين دانشگاه را به عنوان دانشگاهي با عملكرد ملي و بين المللي توصيف كرد .

ضيايي در نشست با مديران گروه هاي پزشكي باليني افزود:دانشگاه علوم پزشكي شيراز با توجه به ويژگي ياد شده در پذيرش دانشجو ، توسعه در حيطه هاي مختلف از جمله رشته ، اين دانشگاه بايد به صورت ملي و داراي فعاليت هاي بين المللي ديده شود .

ضيايي گفت :همچنين با درنظر گرفتن توانمندي هاي موجود بايد نگاه فرا ملي ، منطقه اي و بين المللي در اين دانشگاه وجود داشته باشد تا پذيرش دانشجوي خارجي تقويت شود .

وي افزود:دانشگاه علوم پزشكي شيراز در عرضه خدمات بهداشت و درمان در جنوب كشور فعال است و خدمات رساني به مردم جنوب ايران را بر عهده دارد و اين يكي ديگر از ويژگي هاي مهم اين دانشگاه محسوب مي شود .

رييس دانشگاه علوم پزشكي شيراز هم دراين نشست بيان كرد:ارائه مجوز راه اندازي رشته هاي جديد با ضوابط مشخص، مي تواند در عرضه خدمات بهتر به جامعه موثر باشد .

محمدهادي ايمانيه افزود : مجوز راه اندازي رشته هاي جديد مي تواند با ارائه مسووليت كيفيت تربيت افراد به دانشگاه ها و همچنين ايجاد محدوديت در مجوز تربيت دانشجو همراه باشد و همچنين در صورت نياز به اصلاح قوانين ، دانشگاه هاي مادر مي توانند به وزارت بهداشت كمك كنند.

وي با اشاره به اهميت توسعه كيفي آموزش ، بيان داشت: اگر آموزش در جنبه هاي مختلف از جمله دانش و اخلاق پيشرفت داشته باشد ، زمينه عرضه خدمات مناسب تر در تمام حيطه ها از جمله بهداشت و درمان فراهم مي شود .

دراين جلسه مديران گروه هاي پزشكي باليني دانشگاه علوم پزشكي شيراز پيشنهادها وپرسش هاي خود رامطرح كردندو روش هاي توسعه كيفي آموزش مورد بررسي قرار گرفت.ك/2

677 /679