زنجان- ایرنا- كارگردان فیلم شیار 143 گفت: مشكل اصلی فیلمنامه های دفاع مقدس باور پذیری اثر در مخاطب است.

به گزارش ایرنا، ' نرگس آبیار' روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در زنجان افزود: فیلم های حوزه دفاع مقدس باید نگاه واقع بینانه ،ملموس و باور پذیری را به مخاطب القا كند.

وی موفقیت فیلم شیار 143 را باور پذیری، حس برانگیختگی و همراهی كردن مخاطب عنوان كرد و یادآور شد: فلیم شیار 143نگاه جدید و متفاوتی داشت و ویژگی های بومی، واقعی و فولكلوریك نیز موجب جذب بیشتر مخاطب شد.

آبیار افزود: برش واقعی و دید رئالیسم نسبت به جنگ و انتقال واقعیت ها بدون كم و كاست موجب جذب مخاطب و استفاده از موسیقی‌های مختلف نیز به موفقیت بیشتر اثر منجر شد.

كارگردان فیلم شیار 143 گفت: موضوع دفاع مقدس و جنگ نیز یك درام است و معمولا در جنگ موضوع دراماتیك اتفاق می‌افتد و اگر سازنده فیلم با بررسی تمامی ابعاد نسبت به انتقال پیام اقدام كند، موفق خواهد بود.

وی اظهار كرد: علاقه مردم به فیلم های دفاع مقدس به این دلیل است كه این مهم در كشور تجربه شده و از همین رو وقتی فیلمی در این زمینه ساخته می‌شود، با اقبال خوبی از سوی مردم مواجه می‌شود.

آبیار افزود: استقبال مردم از فیلم بستگی به شرایطی دارد و اینكه مخاطب فكر نكند، كسی قصد گول زدن آنها را دارد این موضوع تاثیر نامطلوبی دارد.

كارگردان فیلم شیار 143 گفت: مطالعه و شناخت از ادبیات نیز یكی از امور مهم در موفقیت فیلم سازی است و موفقیت فیلم شیار 143 به دلیل سابقه نویسندگی بود و همین امر كمك بسیاری به انسجام فیلم نامه كرد.

وی نگاه نقادانه به فیلم را از عوامل مهم و تاثیر گذار در رغبت مردم برای تماشای فیلم مورد علاقه عنوان و یادآور شد: از مقطع ابتدایی باید توجیه لازم را نسبت به تماشای فیلم در ذهن كودك ایجاد كرد تا با دید بهتری نسبت به تماشای آن اقدام كنند.

آبیار همچنین به جایگاه سینمای كودك در كشور اشاره كرد و افزود: متاسفانه سینمای كودك در كشور شكست خورده و بیشتر فیلم های ساخته شده در ارتباط با كودكان است تا برای كودكان و همین امر موجب شده سینمای كودك حرفی برای گفتن نداشته باشد.

522/7320/ 1495