سنندج - ايرنا - نماينده ولي فقيه در كردستان گفت: ظرفيت ها و بسترهاي مناسب براي اشتغالزايي، توليد بالا، سرمايه ملي و ايجاد اقتصاد مقاومتي در استان فراهم است.

به گزارش ايرنا؛ آيت الله سيد محمد حسيني شاهرودي روز پنجشنبه در ديدار كارفرمايان، تشكل هاي كارگري و صنعتگران استان در سنندج، گفت: به منظور تحقق اقتصاد مقاومتي در ميان آحاد جامعه اين شعار بايد در خانواده ها نهادينه شود.

وي بر فراهم كردن بسترها و زمينه ها براي اشتغالزايي همه اقشار جامعه و بهره گيري از استعداها و سرمايه هاي خدادي استان در راستاي حل معضل بيكاري تاكيد كرد و گفت: طبق فرمايش مقام معظم رهبري بكارگيري اقتصاد دانش بنيان سبب اشتغالزايي بالا مي شود.

وي با اشاره به برخوردار بودن استان از ظرفيت هاي آب، خاك و غذا، خواستار برنامه ريزي مناسب در اين زمينه براي توسعه و شكوفايي استان شد.

نماينده ولي فقيه در كردستان توسعه و شكوفايي اشتغال خانگي را راهكاري براي توسعه و اشتغالزايي عنوان كرد.

آيت حسيني شاهرودي با بيان اينكه مشاغل كوچك مي تواند زمينه اشتغالزايي را در استان فراهم كند، حمايت مشاغل كوچك در استان را ضروري بيان كرد و گفت: توسعه تعاوني هاي كوچك در استان مي تواند منجر به اشتغال پايدار و رفع مشكل بيكاري استان كمك كند.

وي اظهار كرد: تشكيل تعاوني هاي كوچك و افزايش سطح كيفي توليدات اين تعاوني ها مي تواند منجر به اشتغالزايي و افزايش بهره وري شود.

نماينده ولي فقيه در كردستان با اشاره به اينكه اصل و اساس هر چيزي دانش است گفت: اشتغالزايي بايد همراه با رشد علم و دانش محقق شود.

وي تاكيد كرد: علم و دانش بايد در خدمت كار و اشتغال باشد، اگر علم در حالت تئوري و نظري باقي بماند ديگران از آن استفاده مي كنند، در همين راستا علم بايد از حالت نظري به كاربردي تبديل شود.

آيت الله حسيني شاهرودي از معادن استان به عنوان يك پتانسيل و مزيت اقتصادي ارشمند نام برد و گفت: معادن استان مي تواند زمينه اشتغالزايي را فراهم كند.

به گفته وي همچنين موقعيت استراتزيك و مرزي بودن استان و جذب سرمايه گذار مزيت ديگري است كه از آن مي توان در جهت اشتغالزايي استفاده كرد.

وي تاكيد كرد: با افزايش درآمد كارگران و حل مشكل بيمه آنها بخشي از مشكلات كارگران حل مي شود.

نماينده ولي فقيه در كردستان با اشاره به طبيعت بكر و وجود بسياري از گياهان دارويي استان، بر افزايش توليد گياهان و محصولات كشاورزي استان تاكيد كرد.

به گفته وي سرمايه گذاري در استان مي تواند براي بخشي از نيروي كار استان اشغال فراهم كند.

وي همچنين سرمايه گذاري در زمينه محصولات و اقلام مورد نياز و احداث كارخانه هاي توليدي در استان را ضروري دانست و گفت: دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي استان بايد تحقيقات خود را روي محصولات كشاورزي متمركز كند.

اين جلسه بمناسبت هفته كار و كارگر و همزمان با آخرين روز هفته كارگر در دفتر نماينده ولي فقيه در سنندج برگزار شد.

جشنواره تجليل از كارگران و گروه هاي نمونه استان از ديگر برنامه هاي هفته كارگر است.

از پنجم تا 11 ارديبهشت به نام هفته كارگر نامگذاري شده است.

نرخ بيكاري در استان كردستان هم اكنون حدود 28 درصد است.ك/2

7352/533