تهران- ايرنا- معاون اجتماعي نيروي انتظامي با اشاره به مصالحه 70 درصدي پرونده هاي تشكيل شده در كلانتري ها، گفت: اين آمار چشمگير نشانگر نياز جامعه به فراگيري مهارت هاي زندگي و مقابله اي است.

به گزارش روز پنجشنبه ايرنا از پايگاه خبري پليس، سردار سعيد منتظرالمهدي، در هفدهمين گردهمايي سراسري معاونان اجتماعي استان ها و پليس هاي تخصصي ناجا، معاونت اجتماعي ناجا را ديده بان و چشم نيروي انتظامي دانست و اظهار داشت: اين معاونت پل ارتباطي پليس و گوش شنواي مردم است و در اين راستا به آنها خدمت مي كند.

وي ادامه داد: انجام و فرجام ماموريت ها با همت و تلاش همه كاركنان اين معاونت و كمك هاي فرمانده نيروي انتظامي است.

اين مقام ارشد انتظامي به اولويت هاي اين معاونت در سال جديد اشاره كرد و افزود: با توجه به وجود 12 ميليون دانش آموز در جامعه و با احتساب خانواده هاي آنان، اين تعداد بيش از نيمي از جمعيت كشور را شامل مي شود،لذا در اين راستا توجه به بعد آموزش همگاني در سطوح مختلف از مهد كودك ها گرفته تا دانشگاه ها بايد در دستور كار باشد.

منتظرالمهدي گسترش مراكز مشاوره و مددكاري در سطح نيروي انتظامي را يكي ديگر از اولويت هاي معاونت اجتماعي در سال جديد برشمرد و گفت: در سال گذشته 300 هزار پرونده به واحدهاي مشاوره و مددكاري كلانتري ها ارجاع داده شده كه طي آن 70 درصد از پرونده ها به مصالحه ختم و از چرخه رسيدگي قضايي و انتظامي خارج شده است.

وي افزود: اين آمار چشمگير، نشان دهنده اين است كه جامعه ما بايد مهارت هاي زندگي و مقابله اي را فرابگيرد چرا كه با بروز و ظهور آسيب هاي متنوع اجتماعي اعم از والدين شاغل، گاها فرزندان رها شده و عدم فرصت كافي براي گفتمان با فرزندان، شهروندان به يادگيري اين مهارت ها احتياج دارند.

معاون اجتماعي ناجا تاكيد كرد: به اذعان روان شناسان مراكز مشاوره و مددكاري كلانتري ها، مراجعان با حضور در تعداد كمي از جلسات مشاوره، مشكل خود را حل شده مي يابند كه اين نشانگر سطحي بودن مسائل موجود در پرونده ها است.

منتظرالمهدي تصريح كرد: امسال تاكيد معاونت اجتماعي بر اين دو اولويت است.

اجتمام(1)** 9317** 1569