كرمانشاه - ایرنا - دبیر جشنواره ملی قیر طبیعی گفت: در این جشنواره از ایده‌های برتر در فرآوری قیرطبیعی و صاحبان ایده در تجاری سازی این محصول حمایت می‌ شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'بهروز بادكو' روز پنجشنبه در جشنواره ملی قیرطبیعی كه در اتاق بازرگانی كرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در این جشنواره سه محور استخراج و اكتشاف، پژوهش و فناوری و فرآوری و تولید مطرح شد تا با ارائه ایده‌های برتر در این سه محور بحث فرآوری این ماده معدنی از استخراج تا تولید به صورت علمی و استاندارد مورد بررسی قرار گیرد.

وی با بیان اینكه در استان كرمانشاه تنها مرحله استخراج و اكتشاف وجود دارد كه آن نیز به صورت سنتی و غیراستاندارد صورت می گیرد، یادآور شد: این جشنواره به دنبال اهداف بلندتری است تا بتواند ارزش افزوده این ماده معدنی را ارتقا داده و به بهره‌وری اقتصادی دست یابد.

بادكو با بیان اینكه هم‌اكنون 70 درصد قیرطبیعی موجود در كشور در استان كرمانشاه قرار دارد، خاطرنشان كرد: منابع قیرطبیعی در دنیا محدود بوده و تنها رگه‌هایی از آن در آمریكا و بخش‌هایی از آسیا موجود است كه بیشترین منابع موجود در آسیا در ایران و بیشترین منابع موجود در ایران در كرمانشاه قرار دارد.

این مقام مسوول خاطرنشان كرد: كانون های هماهنگی دانش و صنعت با هدف تسهیل فرآیند تبدیل ایده به نوآوری در محصولات مختلف و رفع نیازهای اساسی بخش مصرف، صنعت و خدمات تشكیل شده است.

وی، زمینه سازی و ارائه راهكار به منظور توسعه دانش فنی و ارتقا فرآیند اكتشاف و استخراج، فرآوری و تولید محصولات متنوع و بهینه سازی صادرات با رویكرد توسعه پایدار را از مهمترین ماموریت های كانون هماهنگی دانش و صنعت عنوان كرد.

دبیر جشنواره ملی قیر طبیعی، تدوین و رونمایی نقشه راه كانون هماهنگی دانش و صنعت، امضای تفاهم نامه بین 10 دستگاه اجرایی مرتبط (صنعت معدن تجارت، خانه صنعت، استاندارد و تحقیقات صنعتی، نظام مهندسی معدن، اتاق بازرگانی، نیروی انتظامی، منابع طبیعی، دادگستری، جهاددانشگاهی و استانداری) و اعلام رسمی جذب دانشجو در رشته قیر طبیعی را از اصلی‌ترین برنامه‌های جشنواره ذكر كرد.

بادكو در پایان گفت: برای این جشنواره حدود یكسال رایزنی صورت گرفت و امیدواریم برگزاری آن بتواند خروجی مناسبی جهت اشتغالزایی و معرفی طرح ها و موضوعات برتر داشته باشد.

7458/567/681