تهران - ايرنا - رييس دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شهيد بهشتي گفت: ايران با داشتن يك درصد از جمعيت جهان، دو درصد از جمعيت مهندسان برق و كامپيوتر جهان را در خود جاي داده است.

به گزارش خبرنگار علمي ايرنا، دكتر «محمد عشقي» روز سه شنبه در مراسم آغاز به كار بيست و دومين كنفرانس مهندسي برق ايران در دانشگاه شهيد بهشتي با اعلام اين مطلب افزود: اكنون برتري فارغ التحصيلان دانشگاهي در رشته هاي مرتبط با مهندسي برق و كامپيوتر تحصيل مي كنند اما متاسفانه بخش عمده اي از اين فارغ التحصيلات در رشته هاي متفاوت از رشته مهندسي برق از جمله روانشناسي مشغول به كار مي شوند.

وي با بيان اين كه فارغ التحصيلان رشته مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شهيد بهشتي بيشترين آمار اشتغال در زمينه هاي كاري مرتبط با رشته خود را دارند گفت: اين امر به دليل قراردادن امكانات آزمايشگاهي و پژوهشي در اختيار دانشجويان علاقه مند و در نتيجه ايجاد اشتغال براي آنها بوده است.

عشقي خاطرنشان كرد: نزديك به 80 دانشگاه در ايران وجود دارد و ايرانيان در زمره تحصيل كرده ترين ملت هاي عالم قراردارد به طوري كه يك سوم جمعيت كشور داراي تحصيلات دانشگاهي است.

وي افزود: ايرانيان مقيم آمريكا با دارا بودن 5 درصد از دارندگان مدرك دكترا و 45 درصد دارندگان مدرك كارشناسي ارشد، باسوادترين اقليت اين كشور را تشكيل مي دهند ولي هنوز تعداد زيادي در كشور از مهارت كافي خواندن برخوردار نيستند و تمام دانش و فرهنگشان شفاهي است.

عشقي پيشنهاد كرد تا جنبشي به نام «خواندن» در دانشگاه ها و اختصاص يك واحد از 140 واحد درسي دوره كارشناسي هر دانشجو براي «آموزش خواندن به يك نفر» ايجاد شود و از اين رو الگويي براي ديگر ملت ها باشيم.

بيست و دومين كنفرانس مهندسي برق ايران تا روز يكم خرداد در محورهاي الكترونيك، قدرت، كامپيوتر، كنترل، مخابرات و مهندسي پزشكي و با ارائه بيش از 630 مقاله در زمينه هاي ياد شده در دانشگاه شهيد بهشتي برپا است.

علمي(3)**9190**9132**1599