یاسوج - ایرنا- استانداران تاریخ بعد از انقلاب كهگیلویه وبویراحمد ساعاتی پیش با استقبال گرم سید موسی خادمی استاندار و سایر مسوولان اجرایی این استان وارد یاسوج شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حضور در مرقد مطهر گلزار شهدای یاسوج و تجدید میثاق با آرمان های شهدا ، نشست های تخصصی با استاندار و سایر مسوولان اجرایی و حضور در شورای اداری استان از برنامه های مهم یك روزه استانداران ادوار مختلف كهگیلویه بویراحمد است.

مدیركل سیاسی و انتخابات استانداری كهگیلویه وبویراحمد گفت: استفاده از تجربه مدیریتی 35 ساله استانداران و تبادل افكار مدیریتی در راستای توسعه همه جانبه استان از مهمترین اهدف و رویكرد برگزاری همایش استانداران ادوار كهگیلویه وبویراحمد است.

جلیل حسنی با بیان اینكه این همایش با همكاری مجمع استانداران ادواری جمهوری اسلامی ایران و استانداری كهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود، افزود: از 17 استاندار ادوار این استان 13 نفر از آنان در این استان حضور یافتند.

وی اظهار كرد: استان كهگیلویه و بویراحمد با وجود برخوداری از منابع ملی و طبیعی و بسترهای لازم در زمینه توسعه گردشگری، نیروی انسانی جوان و توانمند،موقعیت خاص جغرافیایی و آب و هوایی متنوع ولی همچنان از نظر شاخص های توسعه ای در ابعاد مختلف در ردیف استان های محروم كشور قرار دارد.

وی تصریح كرد: بررسی علل و عوامل توسعه نیافتگی و رفع موانع موجود در این مسیر و نیز ارایه پیشنهادها و راهكارهای لازم در راستای استفاده مطلوب از ظرفیت های بالقوه و شكوفایی این توانمندی ها از ضروریاتی است كه با حضور مدیران ارشد این استان در 35 سال اخیر به آن پرداخته خواهد شد.

دبیر همایش استانداران پس از انقلاب كهگیلویه وبویراحمد افزود: در حوزه اقتصادی نیز هم اندیشی برای رفع موانع و محدودیت ها و چگونگی بهره بردای از ظرفیت های فعلی در بخش كشاورزی،جنگل ها و مراتع، روان آب ها، منابع معدنی ، گسترش صنایع كوچك و بزرگ در راستای ایجاد مشاغل و كاهش بیكاری، افزایش تولید و ایجاد درآمد و نیز افزایش سطح رفاه مردم استان مدنظر است.

حسنی بررسی تأثیر عوامل فرهنگی، مسایل طایفه ای و قبیله ای، فعالیت های سیاسی و شبه سیاسی، تعاملات اجتماعی و بافت سنتی غالب بر ابعاد مختلف اجتماعی و تضادهای ایجاد شده بر وضعیت موجود را از سایر اهداف برگزاری این همایش عنوان كرد.

وی اظهار كرد: احمد هومن، علی‌اكبر نیك‌روش، محمد تقی لواسانی، محرمعلی كفافی، عباس میرزا ابوطالبی، علی قنبری، علی صوفی، صمد رجا، علی‌اكبر اولیا، كریم شورانگیز، اسماعیل دوستی، سید مسعود حسینی، قوام نوذری، اكبر نیكزاد و سید حسین صابری استانداران ادوار مختلف این استان بودند.

حسنی ابراز داشت: كمترین زمان خدمت مربوط به احمد هومن در دولت موقت و بیشترین مدت خدمت مربوط به كریم شورانگیز با چهار سال و 13 روز در این استان بوده است.

وی تاكید كرد: تمامی این استانداران سابق به عنوان نماینده ارشد دولت های مختلف برای توسعه و شكوفایی استان دارای برنامه كاری و تلاش بوده اند كه برگزاری این نشست برای هم اندیشی و تبادل نظر برای توسعه استان از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود.

671/7530