به گزارش روز شنبه وزارت آموزش و پرورش، علی اصغر فانی اظهار داشت: در مقطع ابتدایی بیشتر به مباحث روخوانی و روانخوانی قرآن می پردازیم و در مقطع راهنمایی سابق یا دوره اول متوسطه فهم قرآن به صورت گسترده در مباحث درسی آورده می شود.
وی با بیان اینكه بر اساس مفاد این سند، همچنین در دوره دوم متوسطه موضوع تدبر در قرآن كریم را به شكل كاربردی تبیین می كنیم، تصریح كرد: یك نكته حایز اهمیت در ارتباط با آموزش فهم و گسترش تدبر در قرآن كریم آن است كه دانش آموزان باید تحت تربیت قرآنی قرار بگیرند و با قرآن مانوس شوند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ما اگر بتوانیم انس با قرآن كریم را در بین دانش آموزان تقویت كنیم به نظر می رسد به اهداف ترسیم شده در سند تحول بنیادین دست یافته ایم.
فانی ادامه داد: آموزش و پرورش علاوه بر پرداختن به موضوعات قرآنی در كتب درسی فعالیت قرآنی خود را در معاونت پرورشی و فرهنگی دنبال می كند.
وی طرح ملی حفظ قرآن كریم را از مهم ترین برنامه های قرآنی وزارت آموزش و پرورش عنوان و اظهار كرد: تشكیل مجامع قرآنی در مدارس، برگزاری مسابقات قرآنی قرائت، حفظ مفاهیم، تفسیر و قصه گویی ویژه دانش آموزان و فرهنگیان، مسابقات مدیحه سرایی و هم خوانی قرآن كریم از دیگر فعالیت های قرآنی آموزش و پرورش در سال تحصیلی جاری است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه های عترت در آموزش و پرورش، گفت: برنامه ریزی برای بزرگداشت دهه بصیرت و ولایت و دهه كرامت ویژه اعیاد قربان، غدیرخم و ایام میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) و امام رضا(ع) پیش بینی شده است.
فانی از اجرای طرح جامعه توسعه و تعمیق فرهنگ نماز در راستای عملیاتی كردن مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش خبر داد و افزود: حفظ موضوعی قرآن متناسب با سن و پایه تحصیلی، احیای 600 دارالقرآن در كل كشور و اجرای طرح امامشناسی با عنوان مصباح الهدی به منظور آشنایی موثر و مناسب دانش آموزان و فرهنگیان با سیره ائمه معصومین (ع) از اقدامات آموزش و پرورش در راستای توسعه و تعمیق فعالیت های قرآنی است.
فراهنگ (1)**1883 ** 1569
تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۴
تهران - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش گفت: در برنامه درسی ملی مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی اهداف بلندمدتی برای همه مقاطع تحصیلی در حوزه قرآن پیش بینی شده است.