به گزارش خبرنگار ايرنا،'دلاور حيدرپور' روز دوشنبه در آيين بهره برداري از يك واحد مرغداري گوشتي واقع در روستاي'ارزفون' بخش مركزي شهرستان ساري افزود: به دليل اشباع بودن مرغ در بازار داخل، واحدهاي مرغداري نمي توانند با ظرفيت كامل جوجه ريزي كنند.
وي با بيان اين كه يازده درصد توليدات گوشت مرغ كشور در مازندران توليد مي شود، اظهار داشت: دو سوم اين مقدار توليدات به خارج استان به ويژه تهران ارسال مي شود.
وي با انتقاد از وضعيت بازار مرغ خاطرنشان كرد : با توجه به پايين بودن قيمت مرغ در بازار، توليد و قيمت فروش در نقطه سربه سر قرار دارد.
رييس سازمان جهاد كشاورزي مازندران بر لزوم صادرات گوشت مرغ به خارج از كشور تاكيد كرد و گفت : دولت بايد با پرداخت يارانه صادراتي به كمك توليد كنندگان مرغ بشتابد.
حيدرپور ادامه داد : در صورت ادامه چنين شرايطي توليد پايدار مرغ در استان مازندران و كشور دچار مشكلات مي شود.
وي كشور روسيه را بازار مناسبي براي صادرات گوشت مرغ مازندران عنوان كرد و افزود : از آنجايي كه كشور روسيه با كشور اروپايي دچار مشكلات سياسي شده و واردات مواد غذايي رااز اروپا ممنوع كرده اين فرصتي براي جمهوري اسلامي ايران به ويژه مازندران است.
'اسماعيل رضازاده' صاحب مرغداري ياد شده با مشكلات پايين بودن قيمت مرغ گوشتي و بالا بودن قيمت ذرت و سويا به عنوان مهم ترين نهاد هاي مرغداري ها اشاره كرد و گفت : در زمان حاضر قيمت تمام شده مرغ چهارهزار و 400 تومان است كه فروش مرغ زنده به كشتارگاه نيز همين قيمت مي باشد.
وي تاكيد كرد: در صورتي كه واسطه ها و دلالان در بازار مرغ حضور داشته باشند توليد كنندگان قادر به ادامه فعاليت نخواهند بود.
اين واحد مرغداري با ظرفيت 20 هزار قطعه در زميني به مساحت 16 هزار متر مربع با توليد سالانه 150 تن گوشت سفيد و اشتغالزايي سه نفر با صرف هشت ميليارد و 700 ميليون ريال اعتبار به بهره برداري رسيد.ك/2
2585/506
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵
ساري - ايرنا - رييس سازمان جهاد كشاورزي مازندران با اشاره به فعاليت دو هزار و 500 واحد مرغداري در اين استان گفت : اكنون كمتر از 50 درصد ظرفيت اين مرغداري ها استفاده مي شود.