تهران - ایرنا - دومین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه با حضو پنج تیم در تهران برگزار می شود.

به گزارش ایرنا، رییس فدراسیون ورزش های ناشنوایان در نشست خبری این مسابقات، افزود: 10 كشور برای حضور در این رقابت ها اعلام آمادگی كرده بودند، اما به دلیل مشكلات مالی شش تیم انصراف دادند.

كرم الله علیمرادی تصریح كرد: بنابر این دومین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه با حضور چهار تیم خارجی و تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران برگزار می شود.

رییس فدراسیون ورزش های ناشنوایان با اشاره به انصراف تیم هایی چون نپال و افغانستان، گفت: مسابقات فوتسال قهرمانی ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه با حضور تیم های ژاپن، تایلند، بحرین و ازبكستان برگزار می شود.

وی با بیان اینكه خوشبختانه تیم تایلند، مهمترین رقیب ایران در فوتسال ناشنوانان جهان در این رقابت ها حضور خواهد داشت، گفت: تیم ملی فوتسال ناشنوانان ایران عنوان قهرمانی جهان را در اختیار دارد و تایلند نایب قهرمان جهان است. با توجه به اینكه تایلند سال آینده میزبان مسابقات فوتسال قهرمانی جهان ناشنوایان است، حضورش در رقابت های تهران اهمیت زیادی دارد.

علیمرادی در ادامه به میزبانی ایران برای مسابقات فوتبال قهرمانی ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه اشاره كرد و گفت: این رقابت ها قرار است از 28 آبان تا 9 آذرماه امسال به میزبانی كیش برگزار شود.

وی تاكید كرد: با رییس كنفدراسیون ورزش های ناشنوایان آسیا صحبت كردم و اگر كمتر از 10 تیم در این رقابت ها شركت كنند، ایران از میزبانی انصراف خواهد داد.



** تنها 30 درصد اعتبارات فدراسیون ناشنوایان پرداخت شده است

علیمرادی با بیان اینكه فدراسیون ورزش های ناشنوایان یكی از بزرگترین فدراسیون های ورزشی كشور است، گفت:‌ این فدراسیون 22 انجمن ورزشی دارد و حتی از فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولان نیز بزرگتر است اما در بحث اعتبارات این دو فدراسیون به هیچ وجه قابل مقایسه با یكدیگر نیستند.

وی اضافه كرد:‌ درخواست اعتبار ما برای سال 93، سه میلیارد تومان بود كه یك میلیارد و 100 میلیون آن تصویب شد اما تا یكماه قبل تنها 150 میلیون تومان آن پرداخت شده بود و در حال حاضر با پرداخت 350 میلیون تومان از اعتبار سال جاری تنها 30 درصد اعتبار مصوب به ما پرداخت شده است.

رییس فدراسیون ورزش های ناشنوایان ادامه داد:‌می دانم هفدهمین دوره بازیهای آسیایی اینچئون برای ایران بسیار مهم است اما چطور رشته های اعزامی به این رقابت ها تاكنون حداقل 800 میلیون تومان اعتبارشان را دریافت كرده اند، اما ما با اینكه امسال دو میزبانی داریم و چند اعزام و باید خود را برای هشتمین دوره بازیهای آسیایی ناشنوایان آماده كنیم، هنوز 30 درصد از اعتبارمان را دریافت كرده ایم. كاروان اعزامی ورزش ناشنوایان به بازی های آسیایی سال آینده شامل 280 ورزشكار در 15 رشته مردان و 8 رشته زنان از 17 رشته این رقابت ها خواهد بود.

علیمردای با بیان اینكه اعتبار درخواستی فدراسیون سال قبل پنج میلیارد و 800 میلیون تومان بوده و سه میلیارد تومان آن مصوب شده است، گفت: سال گذشته با توجه به مشكل كمبود اعتبار در همه فدراسیون ها، ‌تنها یك میلیارد و 700 میلیون تومان از اعتبار مصوب به فدراسیون ورزش های ناشنوایان پرداخت شد اما ما با توجه به اینكه المپیك را در پیش داشتیم، برای اعزام كاروانی قدرتمند حدود چهار میلیارد تومان اعتبار هزینه كردیم كه مابه تفاوت آن از بخش ها و دستگاه های دیگر تامین شد.

علیمرادی در خصوص اعتبار این فدراسیون از سوی كمیته ملی المپیك گفت: ‌اعتبار تخصیص یافته به فدراسیون ورزش های ناشنوایان در سال جاری 440 میلیون تومان بود كه تا كنون و پس از صحبت با شاهرخ شهنازی دبیركل كمیته ملی المپیك 14 درصد از این اعتبار، یعنی 60 میلیون تومان پرداخت شده است.

به گفته وی با توجه به برنامه های این فدراسیون در سال جاری و برنامه آماده سازی كاروان ورزشی برای حضور قدرتمند در بازیهای آسیایی 2015 ناشنوایان این مبلغ بسیار ناچیز است و این درحالی است كه كمیته ملی المپیك تا كنون بیش از 13 میلیارد تومان اعتبار بین فدراسیون هایی كه تیم به اینچئون اعزام می كنند، توزیع كرده است.

وی با اظهار امیدواری برای موفقیت كاروان ایران در بازیهای اینچئون گفت:‌ با توجه به شواهد و اظهار نظر مسئولان شاید نتوانیم موفقیت گوانگژو را تكرار كنند، گفت:‌ اما ما قول می دهیم در بازیهای آسیایی ناشنوایان در چین تایپه جایگاه ایران را حداقل دو پله ارتقا بخشیده و از جایگاه پنجم آسیا در جایگاه سوم قرار گیریم.

علیمردای از محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان و كیومرث هاشمی رییس كمیته ملی المپیك خواست از ورزش ناشنوایان حمایت كرده و تا پایان شهریور ماه حداقل 50 درصد اعتبارات سال جاری را پرداخت كنند.

به گفته این مسئول وقتی یك فدراسیون عملكرد خوبی داشته و برنامه هایش را با درصد بالایی از موفقیت اجرا می كند، باید مورد حمایت نیز قرار گیرد.

وی خاطر نشان كرد:‌ اگر قرار است ورزش یك كشور در ابعاد مختلف رشد یابد، باید در تمام ابعاد نیز مورد توجه و حمایت قرار گیرد و این درحالی است كه ورزش كشور بیش از 80 تا 90 درصد برنامه و درگیری هایش مربوط به فوتبال است و متاسفانه اعتبارات ورزشی كشور نیز بیشتر معطوف به فوتبال است و این درحالی است كه اعتبارات فدراسیون ورزش های ناشنوایان با این همه موفقیت حتی یك درصد این اعتبارات نیست.

علیمردای اضافه كرد:‌ باید با توجه به هزینه هایی كه در برخی رشته ها انجام می شود به دنبال ارتقا جایگاه در عرصه جهانی باشیم نه فقط به ارتقا در جایگاه در آسیا بیاندیشیم .



** پاداش قهرمانان المپیك ناشنوایان 2013 بلغارستان تمام و كمال پرداخت شد

علیمرادی در پاسخ به سووال خبرنگاری در خصوص پرداخت پاداش قهرمانان و ورزشكاران ناشنوا پس از موفقیت این تیم در المپیك 2013 بلغارستان گفت:‌ خوشبختانه سه هزار سكه تخصیص یافته به مدال آوران ورزش های ناشنوایان به آنان داده شد.

به گفته وی كاروان ورزشی ناشنوایان ایران در المپیك 2013 بلغارستان ، در جمع 103 كشور شركت كننده 32 مدال طلا، نقره و برنز دریافت كرده و جایگاهش از هفدهم المپیك به هشتم ارتقا یافت.

براساس توزیع آیین نامه پاداش ورزشكاران مدال آور، ناشنوایان دارنده مدال طلا 80 سكه دریافت كردند، دارندگان مدال نقره و برنز نیز به ترتیب 50 و 30 سكه دریافت كردند.

رییس فدراسیون ورزش های ناشنوایان گفت:‌ من از ابتدای حضور در این فدراسیون تمام تلاش خود را برای اعزام یك كاروان قدرتمند به المپیك به كار گرفتم و به جای پنج رشته با 10 رشته راهی این رقابت ها شدیم و ورزشكاران رشته هایی كه برای اولین بار در رقابت های المپیك حاضر شده و سابقه حضور در هیچ رقابت آسیایی یا جهانی را پیش از این رقابت ها نداشتند، موفقیت های درخور توجهی كسب كردند.

وی دلیل موفقیت كاروان ناشنوایان ایران در المپیك بلغارستان را پیگیری برنامه های اردوی آمادگی تیم به صورت منظم و براساس برنامه های فنی و علمی در سایه بدنسازی و تغذیه صحیح عنوان كرد.

رییس فدراسیون ناشنوایان ادامه داد: دو ستاد برای اجرای دقیق برنامه های فدراسیون راه اندازی و فعال شده اند كه اولی كارهای مرتبط با میزبانی های ایران در مسابقات فوتسال و فوتبال قهرمانی آسیا - اقیانوسیه را به عهده دارد و دومین ستاد وظیفه برنامه ریزی و آماده سازی كاروان ایران در هشتمین دوره بازیهای آسیایی ناشنوایان در چین تایپه را به عهده دارد.

وی ادامه داد: علاوه بر اینكه ما امسال برای نخستین بار در كشور میزبان رقابت های فوتسال و فوتبال قهرمانی آسیا - اقیانوسیه هستیم، درخواست میزبانی مسابقات جهانی این دو رشته و رشته ای كشتی، دوی صحرانوردی، جودو، ‌كاراته و تكواندو را نیز داده ایم.

علیمرادی خاطر نشان كرد:‌ آمادگی برگزاری مسابقه های المپیك 2021 ناشنوایان را داریم و این آمادگی را با توجه به مسائل فرهنگی كشور با مسئولان وزارت ورزش و جوانان مطرح كرده ایم.

ورزشی (3)**1828**1379