به گزارش پایگاه خبری 'المسله'، 'كامل امین' سخنگوی وزارت حقوق بشر عراق در اظهاراتی افزود: مسئله مسیحیان و ایزدی هایی كه با تهدیدات داعش در عراق مواجه بودند، ابعاد بین المللی گسترده ای پیدا كرد، حال آن كه مسئله آمرلی كه ساكنان آن تركمن های شیعی هستند، مورد غفلت واقع شد و ابعاد جهانی پیدا نكرد.
وی گفت: علت این مسئله آنست كه تصویر نادرستی درباره ساكنان آمرلی به جهان ارائه شد مبنی بر این كه اكثریت مردم عراق شیعه هستند و طرف های شیعه در این كشور می توانند از مردم این منطقه در مقابله با تروریست های داعش حمایت كنند.
وی در ادامه تصریح كرد: وزارت خارجه و نمایندگی های عراق در خارج از كشور، مسوول ایجاد این تصور نادرست هستند، چرا كه جزییات دقیقی از این مسئله را به ویژه شرایط انسانی ساكنان آمرلی به جهانیان ارائه ندادند.
كامل امین تاكید كرد: عراق تلاش می كند كه صدای مردم آمرلی را به جامعه جهانی برساند، چرا كه مسئله آمرلی در قطعنامه 2170 شورای امنیت نادیده گرفته شد و اسمی از این منطقه در آن مطرح نشد.
وی خاطرنشان كرد: كمك رسانی های بین المللی كه به این منطقه شده، قابل مقایسه با كمك های ارسالی به منطقه 'سنجار' و سد موصل نیست.
وی ابراز امیدوار كرد كه جامعه بین المللی برای حمایت از ساكنان آمرلی به عراق كمك كند، زیرا عراق توان لجستیكی كافی برای ارسال كمك های لازم به این منطقه را ندارد.
تروریست های داعش از نهم ژوئن (19خرداد) بخش هایی از شمال عراق را به تصرف خود درآورده و تهدید به تجزیه این كشور كرده اند. این گروه در حملات خود در شمال و مركز عراق، مرتكب جنایت های بی سابقه ای شده است.
ساكنان شهر آمرلی بیش از دو ماه است كه در محاصره تروریست ها قرار دارند و به خاطر شیعه بودن و همچنین مقاومت در برابر آن ها با خطر قتل عام روبه رو هستند.
علاوه بر خطری كه از جانب گروه تروریستی داعش، تركمن های آمرلی را تهدید می كند، ساكنان این منطقه با كمبود آب، غذا و انرژی نیز روبه رو هستند.
رسانام**9329**7074**1566
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۶
تهران-ایرنا- سخنگوی وزارت حقوق بشر عراق امروز جمعه طی سخنانی با بیان این كه جامعه بین المللی، توجهی به محاصره شهر آمرلی نكرده است، تاكید كرد كه عراق تلاش می كند كه صدای ساكنان این منطقه را به جامعه جهانی برساند.