تهران- ایرنا- دبیر شورای عالی امنیت ملی، تلاش آمریكا برای ایجاد ائتلاف ضد تروریسم با همراهی برخی كشورهایی كه خود از تامین كنندگان اصلی تروریست ها بوده اند را مشكوك و غیر شفاف دانست و گفت: آمریكا به بهانه مبارزه با تروریسم به دنبال تداوم یك جانبه گرایی و نقض حاكمیت كشورها است. .

به گزارش روز شنبه ایرنا از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، «علی شمخانی» در جلسه شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: اقدام آمریكا در مسیر منحرف كردن افكار عمومی جهانی نسبت به نقش محوری این كشور و حامیان آن در ایجاد، تجهیز و توسعه گروه های تروریستی به بهانه سرنگونی حكومت قانونی سوریه است.

وی ادامه داد: آمریكا با هدف نقض حاكمیت كشورها ضمن فرار به جلو، تداوم یك جانبه گرایی و دور زدن نهادهای بین المللی را در دستور كار خود قرار داده و به دنبال قهرمان سازی از این كشور به سبك فیلم های هالیودی برای از بین بردن بحران خود ساخته است.



** جمهوری اسلامی ایران لنگرگاه ثبات منطقه پرآشوب خاورمیانه

نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی، تلاش مشترك جهانی برای مبارزه صادقانه، شفاف و بدون تبعیض با تروریسم را رویكرد غیر قابل تغییر جمهوری اسلامی ایران عنوان كرد و افزود: پیشتازی ایران در مبارزه با تروریسم و شرارت سازمان یافته و پرداخت هزینه های قابل ملاحظه مادی و معنوی در این مسیر مورد اجماع و پذیرش جامعه جهانی است.

شمخانی تصریح كرد: آمریكا به دنبال قهرمان سازی از این كشور به سبك فیلم های هالیودی برای از بین بردن بحران خود ساخته است.

وی همچنین تحولات مثبت اقتصادی در یك سال گذشته و بازگشت آرامش و ثبات به اقتصاد كشور، كنترل افزایش نرخ تورم و فراهم شدن زمینه های اولیه برای خروج از ركود را یكی از مهم ترین اقدامات انجام شده در حوزه كاهش مخاطرات امنیتی كشور ذكر كرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان كرد: پیگیری و اجرای بدون تنازل راهبرد اقتصاد مقاومتی به ویژه در زمینه مبارزه با فساد، اصلی ترین اقدامی است كه می بایست در ادامه اقدامات انجام شده برای شكل گیری رونق اقتصادی در كشور دنبال شود.

شمخانی با تشریح ماهیت تهدیدات بالقوه ای كه در بخش های امنیتی، فرهنگی و اجتماعی پیش روی كشور است از اشراف كامل نهادهای مسوول در زمینه ها و حوزه های تاثیرگذار تهدیدات خبر داد و اظهار داشت: بازبینی در برخی سیاست های غیر سازنده و همچنین مشاركت فعال نهاد حوزه و علمای دین در تدوین و اجرای برنامه های معطوف به كاهش برخی واگرایی های اجتماعی و فرهنگی، ضرورتی غیر قابل اجتناب است.

وی همچنین فقدان تاثیرپذیری محیط امنیتی كشور از بحران جاری در كشور عراق را نشانه بلوغ فرهنگی و اعتقادی شهروندان، بالابودن آستانه تحریك اجتماعی و همچنین اشراف اطلاعاتی و امنیتی مناسب نهادهای مسوول دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران لنگرگاه ثبات و امنیت در منطقه پرآشوب خاورمیانه است.

سیام(1)1429**1336