به گزارش خبرنگار ایرنا ' لطف ا... هاشمی ' روز چهارشنبه در نشست تبیین اهمیت سرشماری كشاورزی در جمع بخشداران، شهرداران و دهیاران دزفول ، در سالن همایش های فرمانداری دزفول، افزود: این اطلاعات به هیچ یك از مراجع مانند قضایی، انتظامی و مالیاتی ارایه نشده و ارتباطی با طرح هدفمندی یارانه ها هم ندارد.
وی مهمترین وظیفه هر مدیر را برنامه ریزی عنوان كرد و گفت:لازمه توسعه و پیشرفت كشور در بخش كشاورزی، شناخت و كسب آگاهی از طریق آمار و ارقام صحیح است.
هاشمی، با بیان اینكه حدود 19درصد شاغلان در خوزستان به صورت مستقیم در بخش كشاورزی مشغول به كار هستند افزود: با توجه به ارتباط بخش صنعت و كشاورزی، با برنامه ریزی دقیق می توان از این ظرفیت به خوبی بهره برد.
وی هدف از این سرشماری را برنامه ریزی برای افزایش اشتغال و افزایش تولید و ارتقای درآمد كشاورزان عنوان كرد و گفت: در این راستا كسب اطلاعات در زمینه میزان تولید و عملكرد ضروری است.
وی سرشماری كشاورزی پیش رو را پنجمین سرشماری كشاورزی كشور عنوان كرد و اظهاركرد: سرشماری كشاورزی همزمان با سراسر كشور از پنجم مهر آغاز و تا 28 آبان ادامه دارد.
هاشمی، اجرای دقیق این سرشماری و كاهش درصد خطا را در گرو همكاری هر چه بهتر دستگاه های اجرایی و نیز همكاری بهره برداران با ماموران سرشماری دانست و گفت:كلیه دستگاه ها موظفند با ارایه امكانات، در اجرای طرح سرشماری مشاركت كنند.
وی با اشاره به موقعیت چشمگیر شهرستان دزفول در تولید محصولات كشاورزی اظهاركرد:دزفول در تولید مركبات در خوزستان رتبه نخست ،از نظر بهره برداران كشاورزی رتبه سوم، و در تولید شیر در خوزستان رتبه سوم را دارد لذا بیشترین تعداد آمار گیران خوزستان را به خود اختصاص داده است.
مدیر كل آمار و اطلاعات استانداری خوزستان ادامه داد:از این پس تخصیص اعتبارات شهرستان ها بر اساس اطلاعات آماری جمع آوری شده صورت می گیرد.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه دزفول نیز در این نشست گفت: دزفول جایگاه ویژه و ممتازی در حوزه كشاورزی كشور دارد لذا باید با ارایه آمار دقیق از این ظرفیت و ذخیره الهی به بهترین نحو استفاده شود.
' احمد علیپور ' گفت:مقدمات لازم برای برگزاری این سرشماری فراهم شده است.
مدیر جهاد كشاورزی شهرستان دزفول نیز گفت:بخش عمده اشتغال مستقیم و غیرمستقیم دزفول از طریق كشاورزی صورت می گیرد.
'احمد زارعی' افزود:حدود 480 هزار هكتار زمین كشاورزی در 700 روستا و آبادی شهرستان دزفول وجود دارد كه با توجه به اینكه بیش از 250 روستای دزفول خالی از سكنه است سرشماری كشاورزی در 450 روستا و شهر انجام خواهد شد.
وی آمار و اطلاعات كشاورزی را پایه اقتصاد كشور دانست و از شوراهای اسلامی خواست، بهره برداران را برای همكاری با ماموران سرشماری
آگاه كنند.
7278/648/640
تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۴
دزفول - ایرنا-مدیركل آمار و اطلاعات سرشماری كشاورزی استانداری خوزستان گفت:اطلاعات جمع آوری شده از بهره برداران بخش كشاورزی در طرح سرشماری محرمانه باقی می ماند.