به گزارش دريافتي ايرنا از روابط عمومي آبفاي قم، 'علي اكبر مرتضايي' در نخستين جشنواره نظام پيشنهادها در صنعت آب و فاضلاب كشور درقم افزود: پويايي نظام اداري از جمله آثار استقرار نظام پيشنهادها در سازمان ها است كه بايد اين روند تداوم يابد.
وي با اشاره به اهميت نظام پيشنهادات در كشور گفت: اگر به اين مساله به صورت تخصصي و موضوعي توجه شود مي توانيم بحران هاي اساسي را در كشور از اين طريق برطرف كنيم ضمن اينكه در جنبه هاي اقتصادي و فرهنگي نيز موثر خواهد بود.
وي از قم به عنوان استاني پيشرو و فعال در زمينه استقرار نظام پيشنهادها ياد كرد و گفت: خوشبختانه همه دستگاه هاي استان در اجراي اين نظام مشاركت كامل داشتند.
وي با اشاره به اينكه شركت آب و فاضلاب قم همواره دراين خصوص يكي از دستگاه هاي موفق استان بوده است، تصريح كرد: اين موفقيت با برنامه ريزي مديريت كلان اين دستگاه و همكاري و مشاركت كاركنان آن به دست آمده است.
مرتضايي با اشاره به نظارتهاي كامل در زمينه اجراي نظام پيشنهادها در دستگاه هاي استان قم اظهار داشت: برنامه ما فعال كردن دستگاه هاي نيمه فعال با رفع مشكلات است كه البته در اين زمينه تامين اعتبار مساله مهمي است.
نخستين جشنواره نظام پيشنهادها در صنعت آب و فاضلاب كشور به مدت يك روز با حضور جمعي از مديران صنعت آبفاي كشور و با تقدير از برترين هاي اين صنعت در تالار آب شركت آب و فاضلاب استان قم برگزار شد.
7408/ 550/
تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۲
قم - ايرنا - معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار قم گفت: روند كند حركت نظام پيشنهادات در برخي دستگاه هاي اجرايي بايد آسيب شناسي شده و مشكلات پيش روي آن مرتفع شود.