به گزارش ايرنا در اين جشنواره كه به همت اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي برپا شد حدود 40 شركت كننده با استفاده از آتش و كنده، اقدام به تهيه چاي در ظروفي موسوم به كندك كردند.
'كندك' ظرف فلزي پارچ مانندي است كه چوپانان و نيز افراد محلي در گردش هاي خانوادگي از آن براي درست كردن چايي آتشي استفاده مي كنند.
شركت كنندگان در اين جشنواره از گونه هاي مختلف گياهي مانند آنخ، آويشن، زعفران، هل، دارچين، ميخك، گل محمدي و... براي طعم دادن به چاي خود استفاده كرده بودند.
در پايان جشنواره چاي كندك، با راي داوران چاي شناس، به هفت نفر از شركت كنندگان اين جشنواره كه چاي آنان داراي طعم، عطر و بوي برتر بود جوايزي اهدا كردند.
در حاشيه برگزاري جشنواره چاي، نمايشگاهي با عنوان سفر و اتومبيل هاي كويرنوردي و طبيعت گردي و ابزارآلات سفر نيز در محل توقفگاه منطقه گردشگري نمونه ملي باباامان بجنورد برپا شد. ك/2
626
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۴
بجنورد - ايرنا - به مناسبت روز جهاني جهانگردي و هفته گردشگري، جشنواره اي با عنوان 'چاي سنتي كندك' در بوستان نمونه ملي گردشگري 'باباامان' بجنورد برگزار شد.