به گزارش روز يكشنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي شركت آبفاي شهري مازندران، ' بهنام وكيلي ' با اشاره به روند توليد كيك لجن و تبديل آن به كود كمپوست با فرايند ورمي كمپوست در تصفيه خانه فاضلاب نوشهر و چالوس ، كيفيت كود ارگانيگ توليد شده در اين تصفيه خانه را تاييد نمود.
وي، برگسترش طرح ورمي كمپوست به ساير تصفيه خانه هاي فاضلاب كشور تاكيد و تصريح كرد: تجارب و دانش محصولات و تكنيكهاي آن در طرحهاي فاضلاب با استانهاي ديگر به اشتراك گذاشته شود.
مدير دفتر نظارت بر بهبود روشهاي بهره برداري از فاضلاب آبفاي كشور از ارايه پيشنهاد اختصاص رديف اعتباري جديد با عنوان مرمت و بازسازي و ارتقاء تصفيه خانه هاي فاضلاب كشور به وزارت نيرو خبر داد.
معاون بهره برداري شركت آبفاي شهري مازندران نيز در اين بازديد، با اشاره به فعاليت تصفيه خانه هاي فاضلاب شهرهاي جويبار، ساري، بابل، بابلسر، نوشهر و چالوس وشهرك نساجي قائمشهر گفت: ظرفيت جمعيت تحت پوشش اين تصفيه خانه ها 300 هزار نفراست كه در حال حاضر 175هزار نفر تحت پوشش قرار دارند.
محمودي، با بيان اينكه حدود 800 كيلومتر شبكه جمع آوري فاضلاب خانگي در مازندران اجرا شد و 650 كيلومتر فعال و در فاز بهره برداري قرار دارد، افزود: در حال حاضر حدود 42 هزار انشعاب فاضلاب خانگي در اين استان نصب شده كه از اين تعداد، نسبت به جاري سازي 25 هزار انشعاب اقدام شده است.
معاون بهره برداري شركت آبفاي شهري مازندران، با بيان اينكه طرحهاي فاضلاب در شهرهاي تنكابن، محمودآباد، آمل و قائمشهر در حال اجراست، ادامه داد: طرح جمع آوري فاضلاب در بسياري از شهرهاي ساحلي در مرحله مطالعاتي قرار دارد.
وي، با اشاره به اينكه 25هزار خانوار در شهرساري تحت پوشش طرح جمع آوري و تصفيه فاضلاب خانگي قرار گرفتند، ادامه داد: طرح فاضلاب ساري روزانه 10 هزار متر مكعب فاضلاب شهروندان ساروي را جمع آوري و تصفيه مي كند.
گفتني است تصفيه خانه فاضلاب ساري، در 4 مدول با تحت پوشش قرار دادن 400 هزار نفر تا سال 1409 طراحي شد كه در حال حاضر مدول اول آن از سال 1391 فعال است.ك/1
608
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۱
ساري - ايرنا - مدير دفتر نظارت بر بهبود روشهاي بهره برداري از فاضلاب آبفاي كشور در بازديد از تصفيه خانه هاي فاضلاب ساري و نوشهر و چالوس بر استفاده بهينه از پساب توليدي در اين تصفيه خانه ها تاكيد كرد.