حمزه نورعلي پور روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: حاجيعلي در نوجواني به كارهاي مذهبي علاقه نشان مي داد و از همان سن در برنامه هاي ديني حضوري فعال داشت.
وي افزود: برادرم در سن جوانيش كه مصادف شده بود با اوج تظاهرات هاي مردم عليه رژيم پهلوي، حضوري فعال داشت و به توزيع عكس امام (ره) و شركت در راهپيمايي ها مي پرداخت.
نورعلي پور ادامه داد: پس از پيروزي انقلاب اسلامي، حاجيعلي به عضويت سپاه درآمد و به عنوان يكي از نيروهاي مخلص در خدمت انقلاب بود تا اينكه دشمنان جنگ هشت ساله را به ما تحميل كردند.
اين برادر شهيد اظهار كرد: حاجيعلي از همان ابتداي جنگ تحميلي وارد جبهه نبرد با دشمنان شد و در خط مقدم مشغول دفاع از آب و خاك كشور بود يا در پشت خط به آموزش نظامي رزمندگان مي پرداخت.
نورعلي پور ادامه داد: برادرم هرچند ماه يكبار مدت كوتاهي به مرخصي مي آمد و با خانواده ديدار مي كرد، در اين مدت با اينكه از لحاظ بدني به دليل استمرار حضور در جبهه و كم خوابي ضعيف شده بود اما نكته اي كه جالب بود هيچ وقت نماز شبش ترك نشد و در نيمه هاي شب صداي مناجات و راز و نيازش با خدا به گوش مي رسيد.
وي بيان كرد: حاجيعلي همواره فرزندان و ساير اعضاي خانواده اش را به پشتيباني از انقلاب و ولايت فقيه توصيه مي كرد و مي گفت تحت هيچ شرايطي دست از حمايت آنها بر ندارند.
اين برادر شهيد افزود: شهادت آرزوي حاجيعلي بود تا سرانجام در 24 بهمن 64 در عمليات غرورآفرين والفجر 8 در منطقه فاو و در حال احداث پل شناور بر روي عرض اروند رود به علت بمباران دشمنان بعثي به درجه رفيع شهادت نايل آمد و به گفته همرزمانش آخرين كلمه اي كه از دهانش خارج شده بود، نام مقدس امام حسين (ع) بود.
سردار شهيد حاجيعلي نورعلي پور در سال 1335 در شهرستان هرسين متولد شد.
591/7458/567
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۳
كرمانشاه - ايرنا - برادر شهيد 'حاجيعلي نور علي پور' گفت: حاجيعلي هيچگاه نماز شب را ترك نكرد و در دل شب صداي مناجاتش با پرورگار به گوش مي رسيد.