به گزارش ایرنا از هلث، محققان موسسه تحقیقات غذایی در انگلیس در یك مطالعه متوجه شدند كه مقاومت «كمپیلوباكتر» (campylobacter) گروهی از باكتری ها كه معمولا باعث مسمومیت غذایی می شوند با آب ناشی از لاشه مرغ یا یخ زدایی مرغ افزایش می یابد.
ماده آلی كه از لاشه مرغ خارج می شود محیط مناسبی برای گسترش این باكتری در چرخه غذایی ایجاد می كند.
این یافته ها بر اهمیت تمیز كردن مرتب سطوح در جریان آماده سازی غذا تاكید می كند.
محققان امیدوارند كه نتیجه این مطالعه راه را برای كشف روش های جدید و موثرتر تمیز كردن سطوح آشپزخانه كه موجب كاهش شیوع كمپیلوباكتر شود، فراهم سازد.
محققان با جمع آوری مایعات ناشی از یخ زدایی مرغ ها متوجه شدند كه این مایعات به كمپیلوباكتر كمك می كند تا به سطوح آشپزخانه حمله كند و متعاقب آن نوار های زیستی تولید كنند.
نوارهای زیستی ساختارهای خاصی هستند كه برخی باكتری ها بر روی سطوح تشكیل می دهند تا از خود در برابر تهدیدات محیطی محافظت كنند.
علمی **
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۲
تهران-ایرنا- یك مطالعه جدید نشان می دهد كه آب ناشی از لاشه مرغ یا یخ زادایی مرغ منجمد محیط مطلوبی برای تكثیر میكروب ها فراهم می كند.