به گزارش ايرنا، 'محمدرضا مرواريد' روز يكشنبه در آيين بزرگداشت روز دانشجو ضمن تبريك اين روز به دانشجويان اظهار كرد: در 16 آذرماه 1332 كه فاصله چنداني با كودتاي 28 مرداد نداشت، شاهد به وقوع پيوستن تحولاتي بزرگي بوديم كه در تاريخ جنبش دانشجويي ايران اسلامي ثبت شده است.
وي افزود: معاون وقت رييس جمهوري آمريكا كه از بانيان اصلي كودتا بود، در اين تاريخ در دانشگاه تهران سخنراني مي كند كه دانشجويان نتوانستند سكوت كنند و اعتصاباتي را در اين دانشگاه به راه انداختند كه متاسفانه با توجه به اين اعتراض ها نيروي هاي ساواك اين اعتراض را به خاك و خون كشيدند.
استاندار ايلام تاكيد كرد: ساواكي ها در اين روز با حمله به دانشگاه شماري زيادي از دانشجويان را مورد حمله قرار دادند اما بايد گفت كه برخلاف تلاش هاي آنان خون دانشجويان باعث به وجود آمدن فصل جديدي از مبارزات عليه حكومت طاغوت شد.
مرواريد يادآور شد: فعاليت هاي دانشجويان و تحركات آنها تا زمان شكل گيري نهضت روحانيت در سال 42 با فراز و نشيب هاي زيادي همراه بود كه از سال 1342 به بعد اين راه روند رو به رشدي داشت و به عبارتي مي توان گفت دانشجويان همراه و همگام با روحانيون عليه حكومت طاغوت به مبارزه پرداختند.
مرواريد اضافه كرد: از دهه 50 به بعد جو دانشگاه بيشتر اسلامي بود و در سال هايي كه انقلاب اسلامي در حال شكل گيري بود دانشگاه تهران به عنوان يكي از مراكز اصلي پيروزي انقلاب مبدل شده بود.
وي اظهار كرد: دانشجويان پس از پيروزي انقلاب اسلامي نيز همراه با ملت در عرصههايي چون دفاع مقدس و سازندگي كشور حاضر بوده اند و هوشيار و بيدار در مقابل جريانهاي مختلف ظلم و ستم و بيدادگري ايستاده اند.
استاندار ايلام با اشاره به اينكه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي فعاليتهاي دانشجويي به خوبي ادامه پيدا كرد افزود: دانشجويان با الهام گرفتن از اين حماسه با تسخير لانه جاسوسي آمريكا اين افتخار را به كارنامه درخشان خود ثبت كردند.
مرواريد گفت: دانشجويان بايد اين شور و جريان را زنده نگه دارند و با حضور خود در تمامي عرصه ها پويايي و نشاط را براي جامعه به ارمغان بياورند. ك/2
702/540
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۲
ايلام - ايرنا - استاندار ايلام گفت: جنبش هاي دانشجويي همواره با مفهوم استكبار ستيزي همراه بوده كه اين شاخصه او را به عنصري تاثير گذار در جامعه تبديل كرده است.