به گزارش خبرنگار علمي ايرنا، استويا گياهي است كه در هر فرآورده اي كه براي شيرين كردن آن از شكر استفاده مي شود كاربرد دارد.
سارا قهرمان زاده توليد كننده اين گياه دارويي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا درخصوص مزاياي اين گياه افزود:اين گياه هم جنبه دارويي دارد و هم مي توان در انواع كيك و شكلات استفاده كرد.
قهرمان زاده ادامه داد:اين كياه كه بومي آمريكاي جنوبي است و اكنون در استان هاي آذربايجان شرقي، اردبيل، اصفهان و مازندران از طريق كشت بافت گياهي (آزمايشگاه) توليد مي شود.
وي بيان كرد:اين گياه دارويي را بيماران ديابتي و افرادي كه مي خواهند وزن كم كنند و در عين حال از خوردن غذاهاي شيرين، دسر، كيك و شكلات محروم هستند مي توانند استفاده كنند.
وي درخصوص مزاياي استويا نسبت به شكر و ساير محصولات رژيمي گفت: اين محصول صددرصد ارگانيك بوده و برعكس شكر روي ميزان قند خون و انسولين تاثير ندارد و كاملا طبيعي است و خطر سرطان زايي ندارد.
وي بيان كرد:اين محصول صددرصد بدون كالري است و مي تواند به عنوان شيرين كننده در كارخانجات نوشابه سازي مورد استفاده قرار گيرد.
قهرمان زاده درخصوص خواص دارويي اين محصول افزود: استويا مي تواند جايگزين قند براي بيماران ديابتي، كاهنده فشار خون، جلوگيري از سرطان ناشي از مصرف شيرين كننده هاي شيميايي، جلوگيري از پيري زودرس، عدم پوسيدگي دندان، بهبود سوزش معده، ضد سرماخوردگي و خستگي، ترميم التهاب لثه، ضد باكتري باشد.
علمي(3)**9340**م.ب**1440
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۶
تهران- ايرنا-گياه دارويي ضدديابت استويا در پانزدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري از سوي يك شركت دانش بنيان استان اردبيل عرضه شد.