به گزارش جمعه خبرنگار ايرنا، نويسنده كتاب درجه بندي هتل ها در آيين رونمايي از اين اثر كه در جزيره كيش برگزار شد، با بيان اين كه صنعت گردشگري در دنياي كنوني به هنر تبديل شده است، اظهار داشت: اين هنر به معني توجه و اهميت دادن به ديگران بيش از خود است.
فضل الله جواد پور در اين مراسم يادآور شد: هتل ها و مراكز اقامتي از مهمترين اركان صنعت گردشگري به شمار مي روند كه توجه جهانيان و دولتمردان را به خود معطوف كرده اند.
وي گفت: اين كتاب با هدف افزايش كيفيت هتل ها و به روز كردن صنعت هتلداري كشور و بر اساس استانداردهاي سازمان جهاني جهانگردي به رشته تحرير در آمده است.
وي افزود: سازمان جهاني جهانگردي معيارهايي را در سطح بين المللي براي پايش هتل ها و درجه بندي آنها تهيه كرده اما متاسفانه اين معيارها در كشور ما كمتر مورد توجه قرار گرفته است.
اين كارشناس صنعت هتلداري با تاكيد بر اين كه گردشگري بايد اساس و چارچوب گردشگري به درستي تبيين شود، اظهار داشت: يكي از موضوعات مورد تاكيد در اين اثر رعايت حقوق مهمان است و مي توان گفت درجه بندي از حقوق مهمان به شمار مي رود.
جوادپور يادآور شد: رعايت حق مهمان در همه اديان مورد توجه قرار گرفته و در دين اسلام نيز بر تكريم مهمان سفارش فراواني شده است.
وي تصريح كرد كه اين كتاب بر اساس آخرين ضوابط هتلداري دنيا نگاشته شده و قابل استفاده در مراكز دانشگاهي و آموزشي گردشگري و هتلداري است.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان منطقه آزاد كيش نيز در سخناني با بيان اين كه هنر گردشگري بايد با باورها پيوند بخورد، افزود: اگر به اين باور برسيم كه بايد با روي باز با مهمان برخورد كنيم، به طور يقين به موفقيت هاي خوبي دست پيدا مي كنيم.
ابراهيم رضواني اخلاق خوب و خوشرويي را سبب افزايش روزي دانست و گفت: از مولفه هايي كه فرهنگ خوب يك كشور را تبليغ مي كند، همين رفتار و خلق و خوي خوش است كه سبب جذب افراد مي شود.
كتاب درجه بندي هتل ها با مقدمه اي از «علي اكبر فرهنگي» استاد مديريت و ارتباطات در 149 صفحه و در شمارگان يكهزار نسخه به قيمت نود هزار ريال توسط انتشارات اميركبير چاپ و روانه بازار نشر شده است.
در مقدمه اين اثر به قلم علي اكبر فرهنگي آمده است: در آمد گردشگري را بايد پاك ترين و بهترين اشكال درآمدي براي يك كشور در نظر آورد كه نه كالايي از آن بيرون مي رود و نه به محيط زيست آن لطمه اي وارد مي سازد و در عين حال هزاران نفر به اشكال مختلف به كار گرفته مي شوند و كمكي به خانوارها و نظام اقتصادي جامعه مي شود.
اين كتاب در پنج فصل به نگارش در آمده كه كليات، حداقل استانداردهاي هتل، طبقه بندي هتل ها طبق ضوابط استانداردهاي سازمان جهاني جهانگردي با جزييات، مقررات طرح طبقه بندي هتل ها و چك ليست طبقه بندي عناوين فصل هاي اين كتاب هستند.
«گنجينه هتل» اثر ديگر اين نويسنده است كه در دو جلد نگاشته شده و در دست چاپ است.
جوادپور دانش آموخته رشته هتل داري و جهانگردي است.
كتاب «درجه يندي هتل ها» با حضور جمعي از اساتيد دانشگاه و فعالان عرصه گردشگري و هتلداري جزيره كيش در مجتمع دامون رونمايي شد.
1630**1641/668/ 2025
تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱
كيش - ايرنا - كتاب «درجه بندي هتل ها» نوشته «فضل الله جوادپور» با هدف به روز كردن اطلاعات در صنعت هتلداري ايران و تاكيد بر رعايت حقوق مهمان رونمايي شد.