به گزارش ایرنا، 'سعید هاشمی' روز شنبه در آیین معارفه سرپرست جدید جهاد دانشگاهی چهارمحال وبختیاری اظهارداشت: این شركت ها در شهرهایی همچون تهران، اصفهان، اهواز، یزد، تبریز، مشهد، كرمان و كرمانشاه راه اندازی می شود.
وی افزود: درصورتی كه از سوی استان ها بستر متناسب با معیارهای جهاد دانشگاهی برای تاسیس این شركت ها فراهم شود، مجوز راه اندازی این گونه شركت ها برای دیگر استان های كشور نیز صادر خواهد شد.
هاشمی با تشریح نقش جهاد دانشگاهی در نیل به اهداف انقلاب اظهارداشت: جهاد دانشگاهی از واحدهایی است كه در عرصه توانمندسازی كشور وارد شده ودر زمینه های فرهنگی وآموزش های علمی و فناورانه، عملكرد موفقی داشته است .
وی توسعه پژوهش های فناورانه وكاربردی را از برنامه های جهاد دانشگاهی دانست و افزود: در این راستا از واحدهای استانی انتظار می رود براساس نیاز و مزیت های نسبی هرمنطقه اقدام به اجرای طرح های پژوهشی كنند.
هاشمی ادامه داد: جهاد دانشگاهی استان چهارمحال وبختیاری نیز باید بررسی و پژوهش در دومحور و موضوع اصلی با مزیت نسبی استانی را تا سال 95 در دستور كار خود قرار دهد و این محورها در ردیف پژوهشكده های شاخص كشورقرار گیرد.
معاون سیاسی وامنیتی استانداری نیز پژوهش را یكی از برنامه های اساسی جهاد دانشگاهی عنوان كرد و گفت: تحقیق و پژوهش ضرورت توسعه است وبدون آن امكان ایجاد تغییر و تحول در فضای جامعه وجود نخواهد داشت.
به گزارش ایرنا، در این آیین 'وحید خلیلی اردلی' به عنوان سرپرست جدید جهاد دانشگاهی چهارمحال وبختیاری معرفی و از خدمات 'عبدالله تقی پور' تجلیل شد .
*تجاری سازی ایده فارغ التحصیلان در دستوركار جهاددانشگاهی است
معاون توسعه وهماهنگی جهاد دانشگاهی، تجاری سازی دانش وایده های دانش آموختگان دانشگاه ها وتوسعه قطب های علمی و فناورانه كشور را از برنامه های جهاد دانشگاهی در سال های آتی عنوان كرد .
«سعید هاشمی» روز شنبه درحاشیه آیین معارفه سرپرست جهاد دانشگاهی چهارمحال وبختیاری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در شهركرد افزود: در برنامه سه ساله جهاد دانشگاهی كشور كه با هدف بازنگری در برنامه پنجم توسعه از مهرماه امسال تدوین شده، توسعه قطب های علمی و فناورانه وتجاری سازی ایده ها به عنوان اهداف جدید جهاد دانشگاهی مدنظر قرارگرفته است.
وی بیان داشت: به منظور محقق شدن این هدف تجاری سازی ایده ها به سازمان اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی افزوده شد و از آذرماه امسال این سازمان علاوه بر پرداختن به اشتغال دانش آموختگان، تجاری سازی ایده های آنان را نیز دردستور كارقرار داده است .
هاشمی توسعه آموزش ها و پژوهش محوركردن تحصیلات درموسسات آموزشی جهاد دانشگاهی را از دیگر اهداف این برنامه سه ساله عنوان كرد .
هم اكنون 42 واحد، 25 پژوهشكده، سه پژوهشگاه، دوپارك علم و فناوری، 17 مركز رشد و 120 گروه پژوهشی با حدود هفت هزار استاد، دانشجو و كارشناس وپژوهشگر زیرنظر جهاددانشگاهی در سراسر كشور در حال ارائه خدمت است.
8125/558/ 684 / 1539
تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸
شهركرد - ایرنا- معاون توسعه و هماهنگی جهاد دانشگاهی گفت: 20 شركت دانش بنیان تا سال 95 از سوی جهاد دانشگاهی در كشور راه اندازی خواهد شد.