به گزارش خبرنگار حقوقي قضايي ايرنا، محمدباقر الفت روز يكشنبه در گردهمايي ارتقاي اثربخشي برنامهريزي در پيشگيري وقوع از جرم كه با حضور معاونان اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم استانها در مجتمع فرهنگي شهيد بهشتي قوه قضائيه برگزار شد ، افزود: بايد با مقابله در پيشگيري ، وزن ايجاد كرد و كار را به سرانجام رساند.
وي ادامه داد: آيا ما در حوزه پيشگيري توانستيم عملكرد بانكها را شفاف كنيم و از پرداخت رشوه در بانكها بكاهيم؟
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه با بيان اين كه 5 سال از عمر اين معاونت ميگذرد ، گفت: در اين مدت مديريتهاي متنوعي در معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم مشغول به خدمت بودند و اقدامات مختلفي انجام دادند و زحمت اصلي اين اقدامات را آقاي ذوالقدر و تيم همراه برعهده داشتند.
وي ادامه داد: بنيانگذاري يك سازمان در كشور كار مشكلي است ولي با اين همه كارهاي خوبي در اين مدت كوتاه انجام شد و اين معاونت از حيث اقدامات انجام شده جايگاه قابل قبولي دارد.
الفت تصريح كرد: اما ميزان اثربخشي اقدامات و عملياتي كه تاكنون انجام شده ، از حيث پيشگيري و معاضدتي كه قرار است با حوزه مقابله داشته باشيم ، خيلي قابل توجه نيست.
اين مقام مسئول در قوه قضائيه ادامه داد: با توجه به حجم كار دادگستريها و ميزان وارده پروندهها شايد برخي بپرسند اثرات پيشگيري كجاست و چه زماني از تعداد دعاوي و اختلافات در دستگاه قضايي كاسته ميشود و يا در اثر فعاليتهاي پيشگيرانه آرامش لازم چه وقت به فضاي جامعه برميگردد.
الفت تاكيد كرد: اگر پيشگيري نتواند در برابر اين سوالات پاسخگو باشد ، نميتواند موفق باشد.
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه به مطالعات و بررسيهاي انجام شده در اين حوزه از سوي معاونتهاي پيشگيري از جرم اشاره كرد و گفت: اگر شما با انجام مطالعات گلوگاه را پيدا كرديد ، اين نتايج مطالعات شما بايد عملياتي شود و به پيشگيري بيانجامد.
وي با بيان اين كه براي طرح تدوين يك برنامه و ابلاغ آن يك سال تلاش ميكنيم ، اظهار داشت: با برنامه كار كردن عالي است اما نتايج برنامهها در جامعه بايد مشاهده و لمس شود و مردم ما را در مراكز فعاليتهاي اقتصادي و سياسيشان ببينند.
به گفته وي ، با برگزاري اين جلسه اين سوال در ذهن مسئولان بايد نهادينه شود كه از معاونت اجتماعي يك اثر اجتماعي ميخواهيم و اگر آن اثر ايجاد نشود اين معاونت عنصر فعالي نيست.
اجتمام (3) ** 9317 ** د . الف
تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۸
تهران - ايرنا - معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه گفت: معاونت اجتماعي بايد يك اثر اجتماعي داشته باشد و عملكرد ما در زندگي مردم بايد انعكاس يابد.