«حسين نظيفي» روز يك شنبه در كارگاه آموزشي روش هاي مداخله در بلايا در مركز علمي و كاربردي بهزيستي استان مركزي گفت: حدود 50 درصد از ساخت وسازهاي شهري استان مركزي به دلايل مختلف از استحكام كافي در برابر بلاياي طبيعي و زلزله برخوردار نيستند.
وي ادامه داد: پيشيگيري و مقابله با بحرانهاي طبيعي و بلاياي غير مترقبه تنها راه كاهش شدت فاجعه و حوادث در كشور است.
مديركل مديريت بحران استانداري استان مركزي بيان كرد: آموزش و فراگير كردن اطلاعات عمومي مربوط به مديريت بحران بازوي توانمندي است كه مي تواند كشور را براي رويارويي با بحرانهاي احتمالي ياري دهد.
نظيفي اظهار كرد: ايران به واسطه شرايط جغرافيايي در آسيا جزء كشورهاي حادثه خيز محسوب مي شود كه لزوم تقويت فرآيند آموزش همگاني در پيشگيري و امادگي در برابر بلايا از اهميتي خاص برخوردار است.
وي گفت: پيشگيري، آمادگي ،مقابله ،باسازي و بازتواني پنج اصل اساسي در ادبيات مديريت بحران است كه هريك در زمان خود كاربردي ويژه دارد.
نظيفي بيان كرد: بازتواني از جمله وظايفي است كه در حيطه فعاليتهاي بهزيستي قرار مي گيرد و در اين مسير بايد از تجربيات آموزشي و پژوهشي نيز بهره برد.
سرپرست سازمان بهزيستي استان مركزي نيز در اين كارگاه در سخناني گفت: تشكل هاي غير دولتي بهزيستي از پيشگامان فعال در حوزه اجتماعي كشور هستند كه حضور در فعاليتهاي مرتبط با مديريت بحران از اين جمله است.
دكتر «بهروز رفيعي » ادامه داد: همكاري بين بخشي دستگاههاي اجرايي با ديگر سازمانهاي فعال در امر مديريت بحران نيز از ديگر راهكارهايي است كه مي تواند به ترويج فرهنگ مقابله با بحران كمك كند.
وي ادامه داد: سازمان بهزيستي كشور به عنوان مهمترين دستگاه خدمات رسان حوزه اجتماعي سعي دارد تا با تقويت بنيه علمي و عملي كاركنان خود در حيطه بازتواني در زمان بروز حوادث افزايش دهد.
راهكارهاي مداخله در بحران،آشنايي با چرخه مديريت بحران،بررسي راهكارهاي عملي بازتواني در زمان حادثه و چگونگي فرآيند آموزش مداخله در بحران از جمله سرفصل هايي است كه در كارگاه يكروزه روش هاي مداخله در بلايا بررسي مي شود.ك/3
7112/560/
تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵
اراك-ايرنا-مديركل مديريت بحران استانداري مركزي گفت: 65 درصد از بناهاي روستايي اين استان در برابر حوادث غير مترقبه غير مقاوم است.