به گزارش خبرنگار ایرنا، سید موسی خادمی روز دوشنبه در نشست كمیسیون هماهنگی امور تعزیرات حكومتی كهگیلویه و بویراحمد افزود: به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی هر چه بیشتر به مردم استان باید اجرای این مانورها با حضور خبرنگاران و رسانه های ارتباط جمعی باشد.
وی خواستار گزارش دهی نتایج اقدامات انجام شده در این مانورها و تاثیر آنها بر حوزه های بازار مواد غذایی، آرد و نان كهگیلویه و بویراحمد در نشست بعدی كمیسیون هماهنگی امور تعزیرات حكومتی استان شد.
خادمی بیان كرد: پیگیری مسایل و مشكلات این سه حوزه بازار كهگیلویه و بویراحمد باید جدی تر گرفته شده و برای رسیدگی در اولویت كاری متولیان امر باشد.
وی اظهار كرد: مردم كهگیلویه و بویراحمد حساسیت خاصی روی انواع تخلفات صنفی شامل ناهماهنگی در قیمت كالاها، كیفیت نامطلوب برخی اجناس، كم فروشی و گرانفروشی دارند و متولیان امر نیز موظف به پیگیری این دغدغه ها هستند.
خادمی بر لزوم شتاب بخشی و كاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده های مربوط به تخلفات صنفی در كهگیلویه و بویراحمد به منظور افزایش اثربخشی و بازدارندگی تاكید كرد.
سرپرست تعزیرات حكومتی كهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: با راه اندازی و فعال شدن دولت الكترونیك در این اداره كل پرونده های مربوط به تخلفات صنفی به طور دقیق ثبت و ضبط می شود تا روند رسیدگی به آنها شتاب گیرد.
رضا زیرایی افزود: یكی از تخلفات صنفی كه بیشتر در كهگیلویه و بویراحمد مورد رسیدگی بازرسان اداره كل تعزیرات حكومتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان قرار می گیرد نصب نشدن برچسب قیمت بوده و مواردی از قبیل كیفیت نامطلوب و كم فروشی كمتر مورد توجه آنان است.
وی با تاكید بر لزوم همكاری و تعامل بیش از پیش دستگاه های مختلف اجرایی كهگیلویه و بویراحمد با اداره كل تعزیرات حكومتی این استان، بیان كرد: این امر نظارت دقیق تر بر بازار استان را به دنبال دارد.
زیرایی اظهار كرد: پیگیری ها و رایزنی های لازم برای استقرار تعدادی مامور نیروی انتظامی در اداره های تعزیرات حكومتی كهگیلویه و بویراحمد به منظور مقابله مطلوبتر با انواع تخلفات صنفی در این استان انجام شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت كهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: در 9 ماه امسال 56 هزار و 580 مورد بازرسی از سوی این سازمان از واحدهای صنفی استان انجام شده است.
داریوش دیودیده افزود: در این تعداد بازرسی پنج هزار و 40 مورد تخلف صنفی شناسایی و 360 فقره پرونده تشكیل شد كه افزون بر 38 میلیارد ریال جریمه نقدی شدند.
وی عمده ترین تخلفات صنفی انجام شده در این مدت در كهگیلویه و بویراحمد را شامل گرانفروشی، درج نشدن قیمت، كم فروشی، عرضه خارج از شبكه و صادر نشدن فاكتور فروش اعلام كرد.
دیودیده بیان كرد: بازرسان و ناظران سازمان صنعت، معدن و تجارت كهگیلویه و بویراحمد هنگام شناسایی و معرفی واحدهای صنفی متخلف امنیت جانی لازم را ندارند كه باید برای رفع این مشكل مهم چاره اندیشی شود.
وی اظهار كرد: نصب پارچه نوشته هنگام پلمپ واحدهای صنفی متخلف كهگیلویه و بویراحمد اثرگذاری قابل توجهی در جلوگیری از تكرار انواع تخلفات از سوی صاحبان این واحدها دارد.
دیودیده عنوان كرد: تشكیل گشت های مشترك برای بازدید از واحدهای صنفی كهگیلویه و بویراحمد با حضور نمایندگانی از نیروی انتظامی، تعزیرات حكومتی، مراجع قضایی، استاندارد، دامپزشكی و دانشگاه علوم پزشكی این استان ضروری است.
مدیركل دامپزشكی كهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: در شش ماه اخیر 90 فقره پرونده در زمینه تخلفات مربوط به فروش مرغ زنده در حاشیه شهرهای استان تشكیل و در حال رسیدگی است.
عبدالله بهمنش خواستار چاره اندیشی لازم برای ممانعت از اطاله دادرسی پرونده های مربوط به تخلفات فروش مرغ زنده در حاشیه شهرهای كهگیلویه و بویراحمد شد.
وی حضور قاضی سیار برای پلمپ سریع مراكز متخلف فروش مرغ زنده در حاشیه شهرهای كهگیلویه و بویراحمد را از راهكارهای مناسب در این زمینه اعلام كرد.
بهمنش افزود: در سه ماه اخیر سه نفر از ناظران اداره كل دامپزشكی كهگیلویه و بویراحمد هنگام بازرسی از واحدهای متخلف فروش مرغ زنده مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.
مدیرعامل شركت تهیه و پخش فرآورده های نفتی كهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: در 9 ماه امسال 146 هزار و 560 لیتر انواع فرآورده نفتی قاچاق در استان كشف و ضبط شده كه نسبت به مدت مشابه پارسال 160 درصد افزایش داشته است.
اسدالله طاهری افزود: ارزش ریالی این میزان فرآورده نفتی قاچاق مكشوفه افزون بر سه میلیارد و 500 میلیون ریال است.
وی بیان كرد: در یك هفته اخیر نیز 75 هزار لیتر نفت سفید قاچاق در كهگیلویه و بویراحمد كشف و ضبط شد.
671/7535
تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۹
یاسوج - ایرنا - استاندار كهگیلویه و بویراحمد گفت: مانورهای بازرسی، كنترل و نظارت ویژه بر سه حوزه بازار این استان شامل مواد غذایی، آرد و نان تا یك ماه آینده از سوی سازمان های جهاد كشاورزی و صنعت، معدن و تجارت در یاسوج و پس از آن در سایر شهرهای استان اجرا شود.