تهران- ايرنا- دبير علمي دومين كنگره بين‌المللي انجمن ايمپلنتولوژي ايران گفت : امروزه با ورود علم ايمپلنت 95 درصد باز سازي استخوان اطراف دندان تحليل رفته با موفقيت قابل انجام است .

ايمپلنت دنداني بخشي است كه به عنوان ريشه دندان در داخل استخوان فك قرار گرفته و تاج دندان روي آن بازسازي مي شود.

از مزاياي ايمپلنت اين است كه نيازي به تراشيدن دندانهاي مجاور ندارد و در نتيجه هيچگونه آسيبي به ساير دندانها وارد نمي سازد ايمپلنت به عنوان بهترين راه حل براي جايگزيني دندانهاي از دست رفته شناخته شده است،

دكتر امير رضا ركن در اين خصوص گفت : ايمپلنت عامل انقلاب و دگرگوني روش‌ها درماني در دندانپزشكي بوده است كه همزمان با ورود آن به دندانپزشكي تمامي اقدامات دندانپزشكي دچار تحول شدند و برنامه‌هاي درماني تغيير كرد .

به گفته وي ورود اين رشته بسياري از كمبود‌ها را جبران كرد و افراد زيادي به سمت آن گرايش پيدا كردند.

ركن با بيان اينكه ضريب موفقيت درايمپلنت دنداني 95 درصد است اضافه كرد: قبل از ورود ايمپلنت به دندانپزشكي اگر فردي دچار بيماري پيشرفته لثه بود تمام تلاش خود را به كار مي برديم تا اين دندان را حفظ كنيم ولي امروزه با ورود اين علم در مواردي كه استخوان اطراف دندان تحليل رفته باشد دندان كشيده مي‌شود و با ايمپلنت بازسازي مي‌شود.

وي گفت :امروزه افرادي كه پروتزهاي متحرك آنان دچار مشكل مي‌ شود را مي توان با 2 ايمپلنت بر طرف كرد .

دبير علمي دومين كنگره بين المللي انجمن ايمپلنتولوژي ايران افزود: يكي از وظايف انجمن‌هاي تخصصي فراهم كردن شرايط رشد و توسعه زمينه علمي است.

وي گفت: ايمپلنت دنداني در مقايسه با ساير رشته‌هاي دندانپزشكي جديد است كه در سال 1369 وارد كشور شده است و از سال 1965 در دنيا باب شد و از سال 1985 در دانشگاه‌ها عموميت پيدا كرد.

دبير علمي دومين كنگره بين المللي انجمن ايمپلنتولوژي ايران اضافه كرد : اين رشته نوپديد با سرعت زياد در حال تغييراست و بر همين اساس افرادي كه مي‌خواهند در اين رشته فعاليت كنند بايد به روز باشند و يكي از راه‌هاي كسب اطلاعات و دانش روز شركت در كنگره‌ها نظير كنگره ايمپلنتولوژي است.

وي به برگزاري دومين كنگره بين‌المللي ايمپلنتولوژي ايران اشاره كرد و گفت :سخنرانان داخلي و خارجي از كشورهاي سوييس، ايتاليا، آلمان و كره جنوبي در اين كنگره سخنراني خواهند كرد كه همه در ايمپلنتولوژي صاحب نظر و صاحب تكنيك هستند و علم و تجربه خود را در اختيار ديگر دندانپزشكان قرار مي‌دهند.

وي مخاطبان اين كنگره را كليه دندانپزشكان، راديولوژيست‌ها و بهداشت‌كاران عنوان كرد و افزود :در اين كنگره پنل‌هايي جداگانه براي همكاران راديولوژيست و بهداشت‌‌كاران و دستياران دهان و دندان برگزار خواهد شد.

ركن اضافه كرد :‌در كنار اين كنگره چندين كارگاه بر پا خواهد شد كه يك تكنيك را به مخاطب آموزش مي‌دهند و مي‌تواند توانمندي عملياتي را افزايش دهد.

وي افزود :دندان‌هاسه وظيفه جويدن، صحبت كردن، و زيبايي را برعهده دارند كه با ايمپلنت مي‌توان مشكلات در اين سه حوزه را برطرف كرد.

وي به همه دندانپزشكان توصيه كرد در اين كنگره شركت كنند و اطلاعات خود را به روز كنند چرا كه بيش از يك سال در حوزه انتخاب مطالب علمي و آموزش و اجرايي كار شده است و بسيار مفيد خواهد بود.

دومين كنگره بين‌المللي ايمپلنتولوژي ايران در روزهاي يكم تا سوم بهمن ماه در سالن همايشهاي برج ميلاد برگزار مي شود.

علمي **1354**1599