مرتضی موسوی، شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر این كودكان به دلیل فقر خانواده ها از تحصیل بازمانده اند بنابراین سالانه دو میلیون تومان به این خانواده ها كمك می شود تا كودكانشان به مدرسه بروند.
وی گفت: خانواده هایی كه به رغم كمك بهزیستی باز هم از رفتن كودكانشان به مدرسه جلوگیری كنند،كمك های آنها قطع خواهد شد.
این مقام مسوول با اشاره به دیگر دلایلی كه كودكان از تحصیل باز می مانند ادامه داد: برخی از علل بازماندن از تحصیل كودكان، ریشه در فقر فرهنگی دارد كه باید برای رفع این موضوع هم تلاش كنیم.
موسوی بیان داشت: به طور عام مشاهده می شود كه دختران بیش از پسران در معرض بیسوادی قرار دارند كه این موضوع به همان ریشه های فرهنگی در میان خانواده ها باز می گردد.
مدیركل بهزیستی فارس اظهار داشت:ازابتدای سال 93 تاكنون 176 نفر كودكان كار و خیابانی در استان فارس ساماندهی شدند كه 72 درصد از آنها دارای والدین، 68 درصد افاغنه و 60 درصد زیر 14 سال هستند.
وی با بیان اینكه شورای ساماندهی كودكان كار و متكدی گران در استان فعال است افزود: امسال یك میلیارد تومان اعتبار برای هدایت و ایجاد شرایط تحصیل كودكان كار و خیابانی بازمانده از تحصیل استان فارس اختصاص یافته است.
این مقام مسوول بیان كرد: استان فارس در بحث كودكان خیابانی جزو پنج استان برتر كشور است كه پهناوری و گستردگی، توریست پذیر بودن و محور ارتباطی چند استان در جنوب كشور از دلایل وجود كودكان خیابانی و متكدی در این استان است.
مدیر كل بهزیستی فارس با اشاره به اینكه در این استان 25 مركز نگهداری شبانه روزی وجود دارد اضافه كرد:كودكان كاری كه والدین ندارند در مراكز شبانه روزی نگهداری می شوند و بهزیستی ماهیانه 225 هزار تومان برای نگهداری هر كودك كمك می كند.ك/3
7374 /675
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۱
شیراز- ایرنا- مدیركل بهزیستی فارس گفت: 332 كودك بازمانده از تحصیل تحت پوشش این سازمان قرار گرفته اند كه باید به تحصیل برگردند.