حجت الاسلام والمسلمين سيد ابوالحسن نواب روز شنبه در ديدار با رييس و كاركنان خبرگزاري جمهوري اسلامي مركز آذربايجان غربي افزود: رفتار مردم و مسئولان نظام مقدس جمهوري اسلامي با پيروان اديان و مذاهب مختلف بر پايه آموزه هاي اسلامي و فرمايشات و سيره ائمه معصومين (ع) است.
وي با اشاره به آياتي از قرآن كريم در خصوص رفتار با برادران ديني و پيروان اديان ديگر اضافه كرد: امام علي (ع) نيز در نامه به مالك اشتر به عنوان والي مصر بر رفتار توام با احترام با برادران ديني و پيروان ديگر اديان و مذاهب تاكيد فرموده اند كه مي توان آن را منشوري براي رفتار با پيروان اديان در نظام اسلامي دانست.
وي با اشاره به برخي شبهه افكني هاي پيروان ديگر مذاهب به آموزه هاي شيعي، پاسخ عالمانه به آن را يكي از برنامه هاي دانشگاه اديان و مذاهب برشمرد و اظهار كرد: در حال حاضر 300 دانشجو تنها در مقطع دكتراي مذاهب اسلامي در اين دانشگاه تحصيل مي كنند و اين دانشگاه در صدد است تا با بهره گيري از اساتيد مجرب شيعه و سني براي رفع شبهات و وحدت آفريني بيشتر بين اديان و مذاهب حركت كند.
عضو هيات امناي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي ادامه داد: مكتب تشيع به رغم نداشتن ابزارهاي رسانه اي قوي رشد بي نظيري پس از پيروزي انقلاب اسلامي داشته و شبكه هايي نظير المنار لبنان و دهها شبكه ديگر در راستاي تبيين آموزه هاي اين مكتب قوي در حال حاضر در دنيا فعاليت مي كنند.
حجت الاسلام والمسلمين نواب گفت: در حال حاضر نفوذ و اقتدار و ارزش هاي شيعه در دنيا اثرگذارتر است و مكتب تشيع با گوهر وجودي و جوهر اصيل خود پيش مي رود.
وي با قدرداني از توجه ويژه دولت يازدهم به موضوع ايجاد وحدت در كشور افزود: وحدت واقعي در اين دولت شكل گرفته و رفتار و گفتار رييس جمهوري نشان دهنده توجه جدي وي به اديان و مذاهب مختلف است.
وي با اشاره به تلاش تمام اقشار كشور براي اعتلاي نام ايران اسلامي در دوره هاي مختلف اظهار كرد: پيروان ديگر اديان و مذاهب در حوزه هايي نظير مشاركت در امور مختلف، دلسوزي براي نظام و حضور جدي و جانانه در صحنه هاي نبرد حق عليه باطل در دوران دفاع مقدس به خوبي شركت داشتند و ايران اسلامي دلاورمردي هاي آنها را در حراست از كيان انقلاب اسلامي فراموش نمي كند.
رييس دانشگاه اديان و مذاهب همچنين با اشاره به امضاي تفاهم نامه بين اين دانشگاه و دانشگاه اروميه ادامه داد: با امضاي اين تفاهم نامه، همكاري هاي علمي، پژوهشي و اجرايي را با دانشگاه اروميه ارتقا مي دهيم.
حجت الاسلام والمسلمين نواب گفت: دانشگاه اديان و مذاهب در آغاز تشكيل، بناي تشكيلات آموزشي خود را بر سه ركن شيعه شناسي، مذاهب اسلامي و اديان گذاشت.
جواد زاهدي رييس خبرگزاري جمهوري اسلامي آذربايجان غربي نيز در اين ديدار با ارائه گزارشي از وضعيت استان و همچنين فعاليت هاي اين خبرگزاري گفت: هم مرز بودن با سه كشور تركيه، عراق و جمهوري آذربايجان از جمله مزيت هاي اين استان به شمار مي رود.
وي اضافه كرد: به رغم مرزي بودن آذربايجان غربي، امنيت بالايي در استان وجود دارد و بسترها و زمينه هاي توسعه در استان به خوبي فراهم است.
وي اظهار كرد: خبرگزاري جمهوري اسلامي آذربايجان غربي با نشر اخبار صحيح، سعي داشته نقش خود را در تنوير افكار عمومي به خوبي ايفا كند كه در راستاي تداوم اين مسير نيازمند همراهي و مشاركت بيش از پيش نهادها و دستگاههاي اجرايي و دولتي است.
حجت الاسلام والمسلمين نواب همزمان با هفته وحدت و در راستاي تبيين وحدت اسلامي در كشور به آذربايجان غربي سفر كرده است.
آذربايجان غربي، استاني است كه پيروان اديان مختلف، مذاهب اسلامي و اقوام گوناگون در آن به خوبي زندگي مي كنند.
8137/8136
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳
اروميه - ايرنا - رييس دانشگاه اديان و مذاهب كشور گفت: ايران اسلامي نماد واقعي وحدت در بين پيروان اديان و همچنين مذاهب اسلامي است.