به گزارش ايرنا از دانشگاه علوم پزشكي تهران، دكتر «منوچهر ايران پرور» افزود: اغلب بيماران ديابت را مرگ تدريجي ميدانند اما بايد اين اميدواري را به بيماران داد كه همه چيز قابل كنترل است به شرطي كه خود آنان اراده داشته باشند تا فرمول تغذيه مناسب را رعايت كنند.
وي گفت: با توجه به سرعت چاقي و بيتحركي در جامعه، بايد پيشگيري، بالا بردن امر آموزش و تغيير سبك زندگي كنوني را اساس كار خود قرار دهيم.
ايران پرور ادامه داد: اگر بتوانيم در قسمت پيشگيري افرادي را كه مستعد ابتلا به ديابت هستند، شناسايي كنيم، ميتوانيم با رژيم غذايي صحيح و انجام ورزش روزانه، موارد ابتلا به بيماري را در آنان كاهش دهيم.
اين فوق تخصص غدد درونريز و متابوليسم خاطرنشان كرد: با تشويق فرزندان خود به خوردن صبحانه و پرهيز از ميان وعدههايي همچون كيك و كلوچه ميتوانيم به مقابله با بيماري ديابت برويم.
طبق آخرين اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، چهار ونيم تا پنج ميليون مبتلا به ديابت در كشور وجود دارد و طبق آمارهاي بين المللي، ميزان مرگ ومير ناشي از ديابت در جهان بويژه در كشورهاي در حال توسعه (مانند ايران) رو به افزايش است.
اجتمام(1) ** 9185 ** 1071
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸
تهران - ايرنا - استاد دانشگاه و بهترين مبتكر ديابت سال با بيان اينكه ديابت از سرطان نيز بدتر است، گفت: در اغلب مواقع با بيماراني روبرو هستيم كه ديابت حتي از سرطان هم براي آنان بدتر است.