به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالمحمد زاهدی روز شنبه در نشست ستاد نجات بخشی دریاچه زریبار، افزود: دریاچه زریبار از لحاظ اقتصادی و زیست محیطی اهمیت ویژه ای دارد و اتفاقی كه برای دریاچه ارومیه افتاد نباید برای دریاچه زریبار هم بیافتد.
او گفت: اگر مردم همت نكنند و در این زمینه كمكی صورت نگیرد خودشان متضرر می شوند؛ شورای شهر مریوان و شورای های روستایی اطراف دریاچه زریبار هم در كنار مسوولین منطقه و حتی كشور، مسوولیت سنگینی در زمینه حفاظت از زریبار برعهده دارند.
وی رسانه ها را یاری دهنده مسوولین و مردم دانست و گفت: تا وقتی كه مردم به این مسئله حساس نشوند، برای حل این مشكل هم احساس مسوولیت نمی كنند.
زاهدی با بیان اینكه اگر مسوولان كم كاری كردند و به قول هایی كه در گذشته داده اند عمل نكرده اند رسانه ها باید یادآوری كنند، افزود: رسانه های كشوری هم باید مشكلات زریبار را به عنوان یك مسئله ملی مطرح كنند.
استاندار كردستان دو كارگروه عمرانی و علمی را برای رسیدگی به مشكلات زریبار تعیین كرد و گفت: در كارگروه عمرانی از اساتید دانشگاه حضور داشته باشند و مسائل اورژانسی پیگیری شود.
وی افزود: در كارگروه علمی نیز با حضور نمایندگان اجرایی مطالعات مختلف در مورد دریاچه انجام شود.
زاهدی بر جامع و كامل بودن مطالعات تاكید كرد و گفت: حفاظت و بهره برداری در طرح ها باید باهم دیده شود.
به گفته وی گاهی درآمدزایی را به گونه ای انجام می دهیم كه خود واحد اقتصادی از بین می رود.
دریاچه یا تالاب آب شیرین زریبار یا زریوار (به كردی: Zrêwar) در فاصله سه كیلومتری غرب شهر مریوان، و از مكانهای دیدنی و گردشگری این استان است، آب تالاب شیرین است و از تعدادی چشمهٔ كفجوش و بارش تأمین میشود.
مریوان در 140 كیلومتری غرب سنندج واقع شده است. ك/2
570/533 /1596
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۴
سنندج -ایرنا- استاندار كردستان گفت: نابودی دریاچه زریبار، معیشت مردم و اقتصاد منطقه را به خطر می اندازد و اولین كسانی كه انتظار داریم در زمینه حفظ دریاچه زریبار كمك كنند مردم منطقه هستند.