یاسوج - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری كهگیلویه و بویراحمد گفت: گزینش صحیح و بادقت نیروهای انسانی دستگاه های اجرایی یكی از پیش نیازهای اساسی در تضمین سلامت اداری است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید محنایی روز دوشنبه در همایش مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد افزود: مهمترین سرمایه هر دستگاه اجرایی منابع انسانی آن است و گزینش نیروهای انسانی اصلح و كارآمد در اداره ها نیز از ضروریات انكارناپذیر به شمار می رود.

وی بیان كرد: در گزینش نیروهای انسانی هر دستگاه اجرایی باید به گونه ای عمل شود كه كمترین حقی از مردم یا نظام ضایع نشود.

محنایی اظهار كرد: مقوله مهم گزینش نقش ارزنده ای در توسعه منابع انسانی دستگاه های اجرایی و مبارزه جدی با انواع فسادهای اداری دارد.

وی عنوان كرد: مسایل و مشكلات مربوط به گزینش نیروهای انسانی در دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد آسیب شناسی و برای پیگیری و رفع به تهران ارسال شود.

محنایی ابراز داشت: مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد در دوران فعالیت خود با تنش ها و برخوردهای نه چندان مناسب از سوی برخی افراد مواجه می شوند كه امری طبیعی بوده و شرایط شغلی آنان اینگونه ایجاب می كند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری كهگیلویه و بویراحمد افزود: مدیران هسته های گزینش و حراست دستگاه های اجرایی دو بال مكمل یكدیگر در زمینه كاهش فساد اداری هستند.

محنایی گفت: برگزاری منظم همایش های مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد ضروری بوده و آثار و نتایج متعددی در زمینه بیان مسایل و مشكلات و تبادل تجربیات به دنبال خواهد داشت.

وی خواستار برگزاری دوره های آموزشی مستمر برای مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد به منظور ارتقا و بروز رسانی آگاهی عمومی آنان شد.

مشاور استاندار كهگیلویه و بویراحمد در امور روحانیت نیز در این همایش، گفت: تشكیل هسته های گزینش دستگاه های اجرایی از ابتكارات مهم امام خمینی (ره) برای بكارگیری نیروهای انسانی اصلح و كارآمد در اداره ها است.

حجت الاسلام سید فرج الله موسوی اطهر افزود: قوانین، مقررات، بخشنامه ها و دستورالعمل های نظام گزینشی در دستگاه های اجرایی كشور بر اساس آیات، روایات، آموزه های دینی و منابع عقلی و شرعی تهیه و تدوین شده است.

وی بیان كرد: ملاك های متعددی به منظور تایید صلاحیت و گزینش نیروهای انسانی در دستگاه های اجرایی وجود دارد كه با روش هایی شامل مصاحبه، تحقیقات از اقوام و نزدیكان و استعلام گرفتن از نهادهای امنیتی و قضایی انجام می شود.

موسوی اطهر اظهار كرد: مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی رسالت حساس و سنگینی بر عهده دارند و باید در زمینه گزینش نیروهای انسانی در اداره ها دقت لازم را داشته و از هرگونه افراط و تفریط بپرهیزند.

وی عنوان كرد: از مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد انتظار می رود برای گزینش هر چه مطلوبتر نیروهای انسانی در اداره ها به بیانات راهگشای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری مراجعه كنند.

موسوی اطهر ابراز داشت: نیروهای انسانی بكار گرفته شده در دستگاه های اجرایی نظام مقدس جمهوری اسلامی باید افرادی باتقوا، متعهد، كارآمد و توانمند باشند.

مدیر هسته گزینش استانداری كهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش با اشاره به 15 دی سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشكیل گزینش كشور، گفت: یكی از اهداف مهم ایجاد هسته های گزینش در دستگاه های اجرایی گزینش نیروهای انسانی اصلح است.

ذبیح الله انصاری افزود: در گزینش نیروهای انسانی دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد باید شایسته سالاری بیش از پیش مدنظر باشد.

وی بر لزوم تبیین فلسفه وجودی، اهداف و ضرورت تشكیل هسته های گزینش در دستگاه های اجرایی برای مردم كهگیلویه و بویراحمد تاكید كرد.

در این همایش مهمترین مسایل و مشكلات هسته های گزینش دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد شامل كمبود منابع مالی، فضا و وسایل نقلیه و وجود برخی نگرش های منفی از سوی مردم استان در مورد مدیران این هسته ها مطرح شد.

13 نفر از مدیران نمونه هسته های گزینش دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد شامل 12 آقا و یك خانم در این همایش تجلیل شدند.

7535/671