به گزارش روز یكشنبه ایرنا محمدرضا مزرعه در این باره اظهار كرد: در صورت تخصیص اعتبار بیشتر اقدامات حفاظتی بهتر نظیر فنس كشی و جذب قرقبان انجام می شود.
وی گفت: شهرستان علی آباد چهار منطقه ذخیرهگاه جنگلی دارد كه شامل یك ذخیرهگاه 'سرونوش'، یك ذخیرهگاه 'ذربین' و دو ذخیرهگاه 'سرخدار' است.
وی افزود: ذخیرهگاه سرونوش در حوزه آبخیز دهنه محمدآبادكتول حدود 195 هكتار و ذخیرهگاه زربین در حوزه آبخیز زرینگل كمتر از 200 هكتار وسعت دارد.
به گفته وی ذخیرهگاه سرخدار 'پونه آرام' با مساحت 200 هكتار است كه گر چه درختانی به صورت پراكنده از نوع 'افراپلت، افراشیردار، بلوط بلندمازو' و درختچههایی نیز در آن یافت می شود اما گونه غالب در این منطقه، سرخدار است.
وی ادامه داد: این ذخیرهگاه به همراه ذخیرهگاه 'افراتخته' علی آباد كه آن هم دارای وسعت و شرایط مشابه همین ذخیرهگاه است در جهان كم نظیر است، لذا لزوم توجه بیشتر و حفاظت بهتر از این ذخیره گاه ها بیش از پیش احساس می شود.
حوزه استحفاظی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری علیآباد سطحی معادل 90 هزار هكتار از منابع ملی را شامل می شود كه 72 هزار هكتار از این سطح را جنگل ها، 16 هزار هكتار را مراتع ییلاقی و 1500 هكتار را مراتع قشلاقی در بر می گیرد.
علی آباد در 41 كیلومتری شرق گرگان مركز استان گلستان واقع است.
7467/602
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۵
گرگان - ایرنا - رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری علی آباد گفت: برای حفاظت و مراقبت از ذخیرهگاههای جنگلی این شهرستان تا رسیدن به حفاظت ایدهآل، نیاز به اعتبار بیشتری داریم.