به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی مركز تحقیقات بتن ایران، محمد رودگری افزود: تحریم ها موضوع جدیدی محسوب نمی شود و از سال 1357 آن را درك كرده ایم و امروز نباید تحریم را تنها به عنوان یك چالش مورد توجه قرار داد، بلكه باید به عنوان نقطه قوت كه موجب خودباوری است، به آن نگریسته شود.
به اعتقاد این كارآفرین، رخداد تحریم، پیامد آشنایی با واژه صرفه جویی را به دنبال داشت و موجب پرهیز از اسراف شد و به این ترتیب رشد جامعه را در بخشهای مختلف شتاب بخشید.
وی به عنوان رئیس هیات مدیره یك شركت مهندس مشاور، تصریح كرد: سدسازی، تونل سازی ها و پروژه های مختلف عمرانی كه با قابلیت مهندسان بومی به اجرا گذاشته شده و بسیاری از اینگونه طرحها كه در دست اجرا قرار دارد، حاصل اعمال تحریم ها است.
رودگری گفت: امروز متخصصان داخلی اثبات كرده اند كه نسبت به همتایان خارجی به ویژه در كشورهای صنعتی با كمی و كاستی مواجه نیستند، بلكه در بسیاری موارد متخصصان و دانشمندان ایرانی به مراتب جلوتر از آنها قرار گرفته اند.
وی دستاوردهای جدید در بخش بتن از جمله بتن زودگیر، دیرگیر، غیرقابل نفوذ در برابر آب و بتن رنگی را یادآور شد و افزود: اكنون روان، فوق روان كننده ها و میكروسیلیس به عنوان افزودنی به كار می رود كه نشان روند ارتقا كیفیت در این بخش است.
این متخصص ضمن انتقاد از عدم اجرای استانداردهای ملی و بین المللی در زمینه بتن، گفت: كشورهای مختلف طرح و اجرای پروژه های عمرانی را مورد بیمه قرار می دهند، اما در ایران سالها اجرای پروژه ها مشمول بیمه و طرح از شمول آن بی بهره بود و اخیرا چند شركت بیمه در این زمینه وارد عمل شده اند.
به گفته وی، مهندسان كشور ضمن ارتباط با موسسه بین المللی بتن - شاخه ایران خودباوری را تقویت كرده اند و به دلیل نوآوری ها به رتبه های برتر دست یافته اند و به این ترتیب در سطح جهانی توانمندی خود را بروز داده اند.
پیش ازاین مصطفی احمدوند رئیس مركز تحقیقات بتن ایران گفته بود: دانشنامه بتن كشور به عنوان بخشی از سند چشم انداز 20 ساله بتن در قالب هشت محور و 9 سند ظرف چهار سال گذشته تدوین شده و قرار است از سال آینده شكل اجباری به خود گیرد.
وی افزوده بود: در قالب استاندارد بتن 6044 موضوع طرح جامع بازرسی واحدهای تولید بتن آماده به مورد اجرا گذاشته می شود كه هدف از اجرای آن ارتقا كیفیت ساخت وسازهای كشور است و علاوه بر آن بازرسی و كنترل سیستم تولید اینگونه واحدها در دستور كار قرار می گیرد.
آمارهای منتشر شده حاكی است، امروز بالغ بر 72 كارخانه تولید سیمان در كشور فعالیت دارند و ظرفیت این واحدها به 80 میلیون تن می رسد و تولید سال گذشته به حدود 70 میلیون تن رسید كه نزدیك به 20 درصد آن صادر شد.
اقتصام (1)1559**1558
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۲
تهران - ایرنا - یك متخصص بتن معتقد است: امروز تحریم ها نه تنها به عنوان نقطه ضعفی برای كشور محسوب نمی شود، بلكه نقطه قوتی برای حضور توانمند شركتهای ایرانی در عرصه های بین المللی است و به هیچ عنوان از كشورهای صنعتی عقب نمانده ایم.