به گزارش ایرنا، روزنامه 'نیو استریت تایمز' روز شنبه به نقل از 'احمد فیصل' شهردار كوالالامپور، اعلام كرد كه برنامه ریزی این طرح بر اساس عملكرد 10 سال گذشته در زمینه ورود گردشگر به این كلانشهر مالزی انجام شده است.
آمار نشان می دهد كوالالامپور سال 2004 میلادی روزانه 19 هزار گردشگر را پذیرفته كه با افزایش مداوم در سال 2013 به 24 هزار و 600 گردشگر رسید. درآمد حاصل از پذیرش گردشگران خارجی برای شهر كوالالامپور مالزی در سال 2013 میلادی 18 میلیارد و 600 میلیون رینگیت (پنج میلیارد دلار) گزارش شده است.
شهر كوالالامپور در سال 2013 به عنوان چهارمین مركز خرید و یكی از شهرهای جذاب برای گردشگران خارجی معرفی شد.
مقامات شهری كوالالامپور از هم اكنون به منظور تحقق چشم انداز كسب 22 میلیارد دلار درآمد از ناحیه گردشگری این شهر خواستار نظارت بر اماكن مختلف از جمله بوستان ها، موزه ها، هتل ها و سایر نقاط گردشگرپذیر شده اند.
این مقامات همچنین از بخش دولتی و بخش خصوصی خواسته اند همه تلاش خود را برای تحقق این چشم انداز 10 ساله بكار گیرند.
توجه كامل به درخواست برای تجربه یك محیط متنوع نژادی، تقویت مراكز اصلی خرید، تبدیل كوالالامپور به یك مقصد گردشگری طبیعی، افزایش موقعیت این كشور به عنوان یك مقصد گردشگری مرجع و افزایش گردشگری پزشكی و آموزشی از جمله حوزه هایی هستند كه در تصمیم گیری مالزی نقش داشته اند.
طرح افزایش گردشگری شهر كوالالامپور در حالی مطرح شد كه هفته گذشته شهردار كوالالامپور نامه ای تهدید آمیز برای پرداخت 10 میلیون رینگیت (حدود سه میلیون دلار) باج دریافت كرد .
تهدیدكنندگان اعلام كرده بودند در صورت پرداخت نكردن این مبلغ، یكی از مراكز اصلی گردشگری این شهر بمب گذاری می شود.
به نظر می رسد مقامات شهر كوالالامپور به دلیل انتشار اخبار گوناگونی كه ممكن است وضعیت فعلی گردشگری این شهر را با خطر مواجه كند با ارائه این طرح قصد دارند ضمن حفظ تعداد گردشگران داخلی تلاش هایی نیز برای افزایش گردشگران شهر كوالالامپور انجام دهند.
آمار دولت مالزی نشان می دهد سال گذشته میلادی حدود 25 میلیون گردشگر خارجی از این كشور جنوب شرق آسیا دیدن كردند. حدود 80 ایرانی سال 2013 میلادی به مالزی سفر كردند.
برنامه 'بازدید از مالزی' دولت این كشور در سال 2014 به منظور افزایش پذیرش گردشگر خارجی با ناپدیدشدن پرواز ام.اچ 370 و سقوط پرواز ام.اچ 17 در اوكراین با شكست مواجه شد و پوتراجایا امسال 'جشنواره مالزی2015 ' را برای جذب بیشتر گردشگر خارجی راه اندازی كرد.
كارزار 2015 مالزی وظیفه دارد موقعیت این كشور را به عنوان یكی از مقاصد سفر در جهان حفظ كرده و مالزی را به هدفش كه جذب بیش از 29 میلیون و 400 هزار گردشگر و كسب 89 میلیارد رینگیت (حدود 28 میلیارد دلار) درآمد حاصل از این برنامه است، برساند.
براساس آمار سازمان جهانی گردشگری در سال 2013 از محل جابجایی یك میلیارد و 187 میلیون نفر گردشگر خارجی بین كشورهای مختلف یكهزار و 250 میلیارد دلار درآمد نصیب كشورهای جهان شده است.
مالزی یكی از 10 مقصد برتر گردشگری جهان در سال 2013 بوده است.
آساق**241**1611
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۷
كوالالامپور- ایرنا - مقامات گردشگری شهر كوالالامپور پایتخت اقتصادی مالزی با برنامه ریزی در یك دوره 10 ساله تا سال 2025 قصد دارند با ورود 16 میلیون گردشگر، درآمد سالانه 79 میلیارد رینگیتی (22 میلیارد دلاری) كسب كنند. 80 هزار ایرانی در سال 2013 به مالزی سفر كردند كه مقصد اصلی آن ها كوالالامپور بوده است.