همايون حائري در حاشيه نهمين كنفرانس تخصصي حفاظت و سيستم هاي قدرت در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: هدف گذاري براي سال هاي بعدي صورت گرفته است و تا پايان سال 96، ظرفيت اين مجموعه ها به ترتيب هر سال 800، 1600 و 3200 مگاوات خواهد رسيد.
وي با اشاره به اينكه بايد آرام و محكم در اين زمينه حركت كنيم تا به حدقابل قبولي دست يابيم، اظهار كرد: افزايش دوبرابري ظرفيت نيروگاه هاي انرژي خورشيدي و بادي، عدد خوبي است تا ما را به حد قابل قبولي برساند.
حائري، خراسان را يكي از استان هاي موفق در زمينه توليد برق بادي اعلام كرد و گفت: سال آينده نيز در نظر داريم در استان سيستان و بلوچستان فعاليت هاي خوبي را انجام دهيم .
مديرعامل شركت توانير بيان كرد: در زمينه افزايش ظرفيت توليد برق انرژي خورشيدي فعاليت هاي مناسبي در استان هايي همچون يزد و تهران انجام شده است.
وي تنوع در واحدهاي نيروگاهي را از نقاط قوت صنعت برق كشور اعلام كرد و گفت: نيروگاه هاي حراراتي، گازي، سيكل تركيبي، اتمي، آبي، بادي و تلمبه اي ذخيره اي از نيروگاه هاي توليد برق فعال در كشور هستند.
حائري ظرفيت نيروگاه هاي برق كشور را 72 هزار و 800 مگاوات اعلام و اظهار كرد : در زمينه توليد برق در دينا رتبه خوبي داريم اما مشكل ما مصرف زياد است و با بهينه مصرف كردن برخي از مشكلات برطرف مي شود.
نهمين كنفرانس تخصصي حفاظت و كنترل سيستم هاي قدرت با حضور محققان و صاحب نظران روز چهارشنبه (24 دي ماه) در دانشكده برق دانشگاه صنعتي برق آغاز بكار كرد و در اين كنفرانس دو روزه 33 مقاله به صورت سخنراني ارايه شد.
علمي **1201**1599
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹
تهران - ايرنا - مديرعامل شركت توانير گفت: ظرفيت نيروگاه هاي انرژي خورشيدي و بادي در سال گذشته حدود 200 مگاوات بود كه تا پايان سال جاري با دو برابر شدن آن به 400 مگاوات خواهد رسيد.