'ابوالقاسم خسروی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دانشگاه فرهنگیان در سال 1391 نخستین دانشجویان خود را به تعداد 25 هزار نفر از طریق آزمون سراسری پذیرفت.
وی گفت: این تعداد در سال 92 به 15 هزار نفر و در سال 93 به حدود 11 هزار نفر كاهش یافته است.
نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی افزود: این در حالی است كه بنیاد 'سند تحول بنیادین آموزش و پرورش' بر پایه دانشگاه فرهنگیان می باشد كه به شدت مورد تاكید مقام معظم رهبری است اما هم اكنون این دانشگاه دچار مشكلات زیادی می باشد كه موجب كاهش ورودی آن شده است.
وی گفت: در حالی دانشگاه فرهنگیان در حد یك دانشگاه معمولی اعتبارات دریافت می كند كه دارای حداقل 70 پردیس دانشگاهی در سراسر كشور است و از دانشگاههای بنیادین در حوزه نظام آموزش و پرورش محسوب می شود.
عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: افزایش 75 درصدی اعتبارات دانشگاه فرهنگیان در قالب لایحه پیشنهادی بودجه سال آینده كل كشور كفاف نیازهای متعدد این دانشگاه بنیادی را نمی دهد.
وی افزود: بودجه پیش بینی شده برای دانشگاه فرهنگیان در لایحه پیشنهادی بودجه دو هزار و 960 میلیارد ریال است كه در مقایسه با اعتبارات امسال این دانشگاه یعنی هزار و 690 میلیارد ریال افزایش 75 درصدی دارد.
خسروی گفت: بزرگترین مشكل در روند فعالیت دانشگاه فرهنگیان هم اكنون گرفتن دانشجوی شبانه روزی است كه در حوزه تقسیم بودجه همانند یك دانشگاه روزانه محسوب می شود.
وی افزود: از نكات و پیشنهادات مهم كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اصلاح بودجه دانشگاه فرهنگیان می باشد لازم است دولت نیز در این زمینه توجه بیشتری داشته باشد.
دانشگاه فرهنگیان دی ماه ۱۳۹۰با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و تجمیع تمامی مراكز تربیت معلم سراسر كشور تاسیس شد و از سال ۱۳۹۱ شروع بكار كرد. این دانشگاه هر چند نوپا است اما متكی به پیشینه 100 ساله مراكز تربیت معلم در ایران است.
دانشگاه فرهنگیان به منظور تامین، تربیت و توانمندسازی معلمان و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش ۹۸ واحد دانشگاهی در قالب ۶۴ پردیس و ۳۴ مركز وابسته به پردیس و افزون بر از ۶۵ هزار دانشجو دارد.ك/3
7496/660
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۲
مشهد - ایرنا - عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت فعلی دانشگاه فرهنگیان یكی از نگرانیهای عمده در حوزه آموزش و پرورش كشور است كه نیازمند توجه جدی می باشد.