به گزارش ايرنا؛ مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي يكي از مديران حاضر در اين نشست بود كه انتظارات خود از جامعه نخبگان استان را اين گونه بيان كرد: انتظار حريت و آزادگي را از نخبگان دارم و اينكه فضاي استان را فعالانه به دست بگيرند.
حجت الاسلام رحيم جعفري بر راه اندازي كرسي هاي آزاد انديشي در دانشگاه هاي استان كردستان تاكيد كرد و افزود: نخبگان بايد حرف بزنند، انتقاد كنند و مديران را تهديد كنند كه تهديد كردن انتظار اصلي بنده از نخبگان است كه مديران را بازخواست كنند.
او با اشاره به اينكه تحقيق، پژوهش و كارهاي علمي اساس و پايه اصلي كارهاي فرهنگي و هنري است، گفت: در اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي واحد پژوهشي را فعالتر كرده ايم و براساس يافته هاي علمي برنامه هاي اين حوزه را اجرا مي كنيم.
وي نمونه عيني اين برنامه را گنجاندن بخش پژوهش در جشنواره بين المللي تئاتر خياباني مريوان دانست و افزود: معتقديم برنامه هاي حوزه فرهنگ و هنر بايد پيوست علمي و پژوهشي داشته باشند.
رييس دانشگاه كردستان نيز در اين نشست با اشاره به اينكه دولت توان رفع تمام مشكلات جامعه را ندارد و بايد با مشاركت بخش خصوصي مسايل و مشكلات جامعه را برطرف كرد، گفت: دولت بايد براي حضور بخش خصوصي بسترسازي كند و اين مهمترين مطالبه نخبگان از دولت و مسوولان است.
فردين اخلاقيان با اشاره به اينكه امروز در كشور نياز به توليد داريم، افزود: توليدي ماندگار است و دوام مي آورد كه مانند صنعت خودرو سازي انحصاري نباشد بلكه دانش بنيان و مبتني بر علم و پژوهش باشد.
معاون عمراني استاندار كردستان نيز در اين نشست با اشاره به اينكه تمام مسايل مطرح شده توسط نخبگان جزو دغدغه هاي مسوولان استان نيز هست، گفت: طرح ها و برنامه هاي زيادي در استان در دست اجرا است و براي تمام بخش ها برنامه ريزي شده است.
امير قادري از نخبگان خواست در قالب طرح و ايده در موضوعات مشخص دستگاه هاي اجرايي را ياري دهند تا بتوان بر اساس وضعيت استان اقدام به اجراي طرح كنيم.
مديركل راه و شهرسازي كردستان نيز گفت: تا زماني كه توليد صنعتي با نگرش پتانسيل هاي موجود در استان رشد نكند، نمي توان انتظار توسعه را داشت.
محمدصادق وجدي با اشاره به پايين بودن درآمد سرانه استان كردستان، افزود: بايد از پتانسيل هاي استان از جمله كشاورزي و گردشگري در جهت افزايش درآمد استان نهايت استفاده را ببريم.
رييس دانشگاه علوم پزشكي كردستان نيز در اين نشست يكي از صفات برجسته نخبگي را مسووليت پذيري دانست و گفت: براساس اين شاخص و در صورت داشتن نقشه راه و سيستمي عمل كردن و براساس واقعيت جلو رفتن، موفقيت را به دنبال خواهد داشت.
طيب قديمي به اجراي طرح تحول نظام سلامت در دولت تدبير و اميد اشاره كرد و افزود: هدف اين طرح تغيير فرهنگ سلامت در ميان مردم است و نخبگان مي توانند كمك زيادي به ترويج و نهادينه شدن اين فرهنگ در جامعه كنند.
وي با اشاره به اينكه تنها وزارت بهداشت نمي تواند حوزه سلامت را ساماندهي و متحول كند، گفت: براي داشتن جامعه اي سالم همه دستگاه هاي اجرايي و اقشار تاثيرگذار بايد همگام و همراه شوند.
رييس بنياد نخبگان استان كردستان نيز در اين نشست با اشاره به اينكه دولت تدبير و اميد و نماينده آن در كردستان عنايت ويژه اي به نخبگان دارند، گفت: نخبگان بايد از اين فرصت در جهت كمك به توسعه استان استفاده كنند.
'صالح اديبي' يكي از اساسي ترين فعاليت هاي اين بنياد را رصد كردن فعاليت نخبگان در استان و تسهيل روند فعاليت آنها ذكركرد و افزود: افراد سرآمد در همه حوزه ها را جذب و هدايت مي كنيم تا به اهداف خود برسند.
وي از مسوولان دانشگاه هاي استان كردستان خواست براي جذب اعتبارات از بنياد ملي نخبگان طرح تعريف كنند و براساس آن بودجه مطالبه كنند.
او همچنين به ادارات و سازمان هاي استان پيشنهاد كرد اتاق فكر تشكيل دهند و از افكار خلاقانه نخبگان و نيروهاي خلاق شاغل در سيستم خود استفاده كنند.
در اين نشست مقرر شد نشست نخبگان با استاندار كردستان هر سه ماه يك بار برگزار شود و استاندار نيز پيشنهاد كرد نشست هاي بعدي با دستور كار و بررسي يك موضوع خاص برگزار شد.ك/4
7346/533
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۶
سنندج - ايرنا - در نشست شامگاه شنبه نخبگان استان كردستان با استاندار، جمعي از مديران دستگاه هاي اجرايي استان هم حضور داشتند و در سخناني انتظارات خود را از نخبگان اعلام كردند و از آنان خواستند مديران را نقد كنند.