يزد - ايرنا - مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يزد گفت: با توجه به ظرفيت يزد در حوزه گردشگري سلامت، عمده ترين مشكل استان در اين بخش نبود پرواز مستقيم خارجي است.

به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يزد كه روز يكشنبه در اختيار ايرنا قرار گرفته، 'محمدمهدي شرافت' در نخستين جلسه شوراي راهبري گردشگري سلامت استان افزود: در بحث گردشگري سلامت ابتداي راه هستيم و بايد با همفكري خشت اول را به نحوي بگذاريم تا آيندگان نيز ادامه دهنده آن باشند.

وي اظهار كرد: افرادي كه به بركت وجود پزشكان حاذق براي معالجه به يزد مي آيند و در خانه هاي مسافر اسكان مي گيرند نياز به ساماندهي دارند، حتي اگر سفر آنها صرفا براي درمان است.

شرافت تاكيد كرد: بايد به عنوان وظيفه اداري و تخصصي ميهمان نوازي را به جا آوريم و جذابيت يزد را به گونه اي نمايش دهيم كه استقبال شود.

اين مسوول، هماهنگي در سياستگذاري، برنامه ريزي و نظارت در صنعت گردشگري سلامت، برنامه ريزي براي ارتقا و توسعه صنعت گردشگري سلامت در كشور، برنامه ريزي براي ايجاد و توسعه زيرساخت هاي لازم در صنعت گردشگري سلامت در كشور را از اهداف شوراي راهبري گردشگري سلامت دانست.

وي ادامه داد: گردشگري پزشكي، گردشگري طبيعت درماني و گردشگري تندرستي از اقسام گردشگري سلامت هستند كه سعي خواهد شد اهداف و وظايف هر حوزه به طور جداگانه و هماهنگ با ديگر حوزه ها به صورت اجرايي درآيد.

در اين جلسه اعضا پيرامون مباحث گردشگري درماني، وضعيت اسكان همراهان بيمار و ساخت تاسيسات مورد نياز نظير هتل بيمارستان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

رييس مركز ناباروري دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد، رييس سازمان نظام پزشكي يزد، رئيس مركز بهداشت شهرستان يزد، رييس انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري و رييس جامعه هتلداران استان يزد و مسئولان اداره كل در اين جلسه حضور داشتند.

گردشگري سلامت نوعي از گردشگري است كه براي پيشگيري، حفظ، بهبود و ارتقاي سلامت جسمي و ذهني فرد به مدت بيش از 24 ساعت و كمتر از يكسال صورت مي گيرد.

اين گردشگري شامل خدمات سلامتي، گردشگري، مديريتي، آموزشي، بازاريابي، حمل و نقل، امور گمركي، بيمه، تبليغات و تسهيل در امور ورود و خروج گردشگران است كه اين امر با هدف توسعه مبادلات بازرگاني در حوزه سلامت در سطوح ملي، منطقه اي و بين المللي، توسعه صادرات، كسب درآمد ارزي، تبادل و انتقال دانش فني و فناوري هاي پيشرفته، بسط مناسبات اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي و توسعه اشتغال صورت مي پذيرد.ك/1

1968/616