به گزارش ایرنا،احمد رضا باقریان هنگام بازدید از واحدهای پرورش قارچ دكمه ای نایین با اشاره به اینكه كاشت و برداشت این محصول در یك دوره 35 روزه و دو دوره هفت روزه انجام می شود افزود: از مجموع سه دوره بین 450 تا 500 كیلوگرم قارچ دكمه ای ارگانیك و سالم برداشت می شود.
وی افزود: تولید قارچ دكمه ای در مقایسه با قارچ صدفی بسیار سودآور و صنعتی تر است و علاوه بر ماندگاری بالا، بازار مصرف بهتری نیز دارد.
وی با بیان اینكه محصولات قارچ دكمه ای عاری از هرگونه سموم است افزود: در كشت محصولات پرورش قارچ دكمه ای از سموم استفاده نمی شود و كودهای كمپوست مطمئن كه عاری از آلودگی است به كار گرفته می شود.
نایین دارای پنج واحد پرورش قارچ در شهر وروستاهاست كه از تسهیلات كم بهره استفاده كرده اند.
شهرستان نایین در140كیلومتری شرق اصفهان قراردارد.
ت7136/ 546
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴
نایین،اصفهان-ایرنا- مدیر جهاد كشاورزی نایین گفت: واحدهای پرورش قارچ دكمه ای سبب افزایش درآمد و اشتغال خانوارها می شود.