به گزارش دريافتي ايرنا، سيد غلامرضا كمانه دوشنبه در نشست ستاد ساماندهي ازدواج جوانان فارس گفت: برنامه ريزي و ارائه راهبرد در مساله ازدواج جوانان انجام شده است كه در آخرين مرحله نياز به نظارت و ارزيابي داريم.
وي اضافه كرد: بر اساس مصوبات ستاد قبل مبني بر دريافت آمار هاي شهرستاني و فعال سازي كارگروه ها، اقدامات شايسته اي صورت گرفت كه يكي از مهم ترين آنها راه اندازي مجمع خيرين ازدواج بود.
كمانه افزود:مجمع خيرين ازدواج با حضور خيرين و با همكاري كميته امداد امام (ره) و اوقاف فارس شروع به كار نمود و تاكنون چهار جلسه برگزار كرده است .
مديركل ورزش و جوانان همچنين از كارگروه رسانه ها، آموزش و كارگروه ازدواج به دليل برگزاري جلسات مختلف تقدير كرد.
معاون فرهنگي و امور جوانان گفت: شيراز به عنوان اولين شهر استان در بالا بودن نرخ طلاق و كاهش ازدواج نياز به توجه بيشتر دارد كه تاكنون در اين حوزه ضعيف عمل شده است .
علي رضايي با ارائه آمار فعاليت هاي صورت گرفته طي يك ماه گذشته با موضوع ازدواج گفت:تا كنون 44 جلسه ستاد ساماندهي ازدواج در فرمانداري هاي استان برگزار شده و 235 مورد در آسان سازي ازدواج جوانان به تصويب رسيده است .
رضايي تصريح كرد: درشهر شيراز از هر چهار درصد ازدواج يك طلاق به ثبت مي رسد و از ميانگين كشور نيز آمار بالاتري داريم و در بحث ازدواج نيز شاهد بالارفتن سن ازدواج طي 10سال گذشته بوده ايم .
معاون فرهنگي و امور جوانان ميانگين سن ازدواج پسران جوان را 29 سال دانست و گفت: اين سن ازدواج است و سن فرزند آوري جوانان بعد از حدود سه سال اتفاق مي افتد كه در سن حدود 32 -34 سالگي بچه دار مي شوند و اين در صورتي است كه اين با سياست هاي افزايش جمعيت همخواني ندارد .
وي با ارائه طرح آموزش مشاورين ازدواج در سراسر استان گفت: با توجه به مشكلات كمبود مشاور متخصص در شهرستانها طرح آموزش سه مشاور ويژه هر شهرستان با همكاري بهزيستي استان انجام مي شود كه به صورت رايگان تا يك سال به جوانان خدمات مشاوره ازدواج مي دهند .ك/ 2
7368/ 667
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۵
شيراز- ايرنا- مديركل ورزش و جوانان فارس گفت: براساس ارزيابي اين اداره كل از عملكرد دستگاههاي متولي ازدواج جوانان، بهترين و ضعيف ترين انها معرفي خواهد شد.