'سيدمصطفي آذركيش' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در مشهد افزود: ميزان استقبال دانش آموزان و خانواده ها نسبت به رشته هاي كار و دانش امسال رشد داشته است.
وي بدون اشاره به كم و كيف اين رشد ادامه داد: هم اكنون 760 هزار دانش آموز در مجموع هنرستانهاي فني و حرفه اي سطح كشور تحصيل مي كنند كه از اين ميان 440 هزار نفر دانش آموز شاخه كار و دانش هستند.
مديركل دفتر آموزشهاي كار و دانش وزارت آموزش و پرورش گفت: هم اكنون 260 رشته كار و دانش در سطح كشور آموزش داده مي شود اما نوع آموزشها در استانهاي مختلف بنا به شرايط و ويژگيهاي بومي و اجتماعي اين رشته ها متنوع است.
وي افزود: در اين ميان خراسان رضوي از استانهاي موفق در توسعه رشته هاي فني و حرفه اي و كار و دانش است.
آذركيش همچنين اظهارداشت: مهمترين نياز در وزارت آموز و پرورش توجه به توسعه فرهنگ كار و كارآفريني است زيرا اين امر به ايجاد اشتغال و توسعه پايدار در كشور مي انجامد.
وي گفت: همچنين مهارت آموزي در هر يك از اعضاي خانواده به خصوص نسل جوان موجب ثبات در خانواده مي شود.
مديركل دفتر آموزشهاي كار و دانش وزارت آموزش و پرورش افزود: از مجموع هفت هزار و 100 هنرستان فني و حرفه اي در سطح كشور چهار هزار و 400 هنرستان ويژه شاخه كار و دانش مي باشد كه از شمار بيشتري در مقايسه با شاخه فني و حرفه اي برخوردارند.
وي گفت: هم اكنون 41 درصد جمعيت دانش آموزاي كشور در شاخه هاي فني و حرفه اي و كار و دانش تحصيل مي كنند كه اين رقم در پنج سال آينده بايد به 48،26 درصد برسد.ك/3
7496/660
تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۰
مشهد - ايرنا - مديركل دفتر آموزشهاي كار و دانش وزارت آموزش و پرورش گفت: تغيير نگاه به كارآفريني در كشور سبب استقبال از رشته هاي كار و دانش شده است.