تهران-ايرنا-معاون فناوري پژوهشگاه تربيت بدني و علوم ورزشي با اشاره به اينكه بهره نگرفتن از پشتوانه هاي علمي و پژوهشي سبب كاهش كيفيت محصولات و لوازم ورزشي داخلي مي شود،گفت:لوازم و تجهيزات ورزشي با كيفيت عالي در كشور توليد نمي شود.

محمد جوادي پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا، تعداد شركت هاي توليد كننده يا واردكننده محصولات و لوازم ورزشي را بيش از 60 شركت اعلام كرد و افزود: شركت هاي توليد كننده با بهره گيري از دانش فني مي توانند كالاهاي با كيفيت تري توليد و روانه بازار كنند.

وي تاكيد كرد:كاهش كيفيت توليدات داخلي سبب شده تا برخي از شركت هاي فعال در اين حوزه به وارد كننده لوازم ورزشي تبديل شوند كه بايد با افزايش كيفيت محصولات اين روند تغيير كند.

جوادي پور بر لزوم تعامل و همكاري جدي تر دانشگاه هاي صنعتي، پژوهشگاه و توليدكنندگان اين حوزه تاكيد كرد و افزود:هرچه ارتباط اين سه حوزه بيشتر باشد، مي توان به توليد لوازم و محصولات ورزشي داخلي با كيفيت مناسب اميدوارتر بود.

وي به توليد كف پوش سالن هاي ورزشي با كيفيت مناسب در داخل كشور اشاره كرد و گفت:دانشگاه صنعتي اميركبير با همكاري اين پژوهشگاه اقدام به توليد اين محصول كرده است كه مي تواند با محصول خارجي خود رقابت كند.

معاون فناوري پژوهشگاه تربيت بدني و علوم ورزشي به ظرفيت مناسب دانشگاه هاي صنعتي اشاره كرد و گفت:با بهره گيري از اين ظرفيت مي توان نياز جامعه ورزشي به محصولات با كيفيت را برآورده كرد.

جوادي پور با اشاره به اينكه توليد برخي از لوازم ورزشي در دستور كار قرار گرفته است، افزود:درتلاش هستيم توليدات برخي از محصولات ورزشي با كيفيت مانند البسه ورزشي، توپ و راكت تا پايان سال 1394 در داخل كشور انجام گيرد.

وي به بهره گيري از توان و ظرفيت شركت هاي دانش بنيان در اين حوزه تاكيد كرد و افزود: با بهره گيري از توان اينگونه مجموعه ها مي توان در جهت تجاري سازي محصولات ورزشي داخلي گام اساسي برداشت.

نشست رؤساي دانشكده­ ها و مديران گروه­ هاي تربيت بدني و علوم ورزشي دانشگاه ­هاي سراسر كشور روز اول بهمن ماه با مسوولان پژوهشگاه تربيت بدني و علوم ورزشي در دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شد و همكاري جدي تر و ارايه راهكارهاي لازم براي افزايش توليدات از مهمترين موضوعات اين نشست بود.

علمي (2) ** 1201**1440