پكن - ایرنا - خبرگزاری دولتی كره‌شمالی از برگزاری مانور نظامی یگان های پیاده نظام و زرهی ارتش این كشور در جبهه های غربی خبر داد.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رسمی كره‌شمالی (KCNA) روز سه‌شنبه گزارش داد كه نیرو‌های جبهه مقدم ارتش كره‌شمالی، رزمایش حمله نظامی با عبور از رودخانه را برگزار كردند.

در این گزارش آمده است كه «كیم جونگ اون» رهبر كره‌شمالی، شخصا هدایت و سازماندهی این رزمایش زمستانی را كه با شركت یگان نیرو‌های پیاده نظام و پشتیبانی خودروهای زرهی انجام شد، را بر عهده داشت اما به زمان و مكان دقیق این رزمایش اشاره ای نشده است.

«كیم» در اظهاراتی در این مانور، بر اهمیت افزایش توان نظامی برای یك «حمله مرگبار» تاكید كرد و گفت: «یك تهاجم قوی به معنای یك دفاع سخت صخره‌ای است.»

خبرگزاری دولتی كره‌جنوبی (یونهاپ) گزارش داد كه این رزمایش در حالی برگزار می شود كه پیونگ‌یانگ از اظهارات اخیر «باراك اوباما» رییس جمهوری آمریكا و اقدام كره‌جنوبی برای ارسال بالون‌های تبلیغاتی در نقاط مرزی خشمگین است.

رییس جمهوری آمریكا هفته گذشته در یك گفت وگوی خبری گفته بود كه «سقوط حزب حاكم كره شمالی به دلیل سرازیر شدن حجم گسترده اطلاعات از طریق اینترنت به این كشور نزدیك است.»

اوباما در این گفت و گو كه شبكه اجتماعی «یوتیوب» نیز آن را منتشر كرد، گفت: «كره شمالی بیشتر از هر زمان دیگری منزوی و تنها شده است».

تصاویری كه از این رزمایش توسط خبرگزاری دولتی كره‌شمالی منتشر شده، نشان می‌دهد، كیم‌ جونگ اون به همراه 2 افسر بلندپایه ارتش بر روند برگزاری مانور نظارت دارد.

بر اساس این گزارش، «هوانگ پیونگ سو» و «هیونگ یونگ چول» فرمانده بخش سیاسی ارتش و وزیر دفاع كره‌شمالی همراهان كیم بوده كه هر دو 66 ساله هستند.

سرویس مركزی اطلاع رسانی كره شمالی نیز با تایید برگزاری این رزمایش ،‌ آمریكا را دشمنی قاتل دانست كه به دنبال سرنگونی نظام سوسیالیستی است.

این پایگاه همچنین اقدام فعالان كره‌ای برای ارسال بالون‌های تبلیغاتی در نقاط مرزی دو كره را محكوم كرد.

اقدام ارتش كره‌شمالی برای برگزاری رزمایش در حالی صورت می‌گیرد كه پیونگ‌یانگ بار‌ها نسبت به برگزاری مانور نظامی مشترك سئول - واشنگتن هشدار داده بود.

كره‌شمالی حتی پیشنهاد داده بود در صورت توقف رزمایش مشترك كره جنوبی و آمریكا حاضر به متوقف كردن آزمایشات هسته ای خود است. این پیشنهاد با مخالفت آمریكا روبه رو شد.

كره شمالی، آمریكا را به دلیل رد پیشنهادش مورد سرزنش قرار داد و گفت كه این كشور علاقه ای به برقراری ثبات در شبه جزیره كره ندارد.

آمریكا نزدیك به 30 هزار نیروی نظامی در كره جنوبی دارد و هر سال رزمایش های مشتركی را با سئول برگزار می كند. این رزمایش ها همواره واكنش پیونگ یانگ را در پی داشته است.

آساق**1597**1010