یاسوج - ایرنا- دﺑﯿﺮ ﺳﺘﺎد ھﻤﮑﺎری ھﺎی ﺣﻮزه علیمه و وزارت آﻣﻮزش و ﭘﺮورش گفت: آموزش و پرورش باید از ظرفیت های عظیم حوزه علمیه در امور تربتی دانش آموزان استفاده كند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ملكی عصر پنجشنبه در دیدار با نماینده و لی فقه در كهگیلویه و بویراحمد افزود: تفاوت اصلی نظام آموزش ایران با غرب برخورداری از ركن تربیتی در كنار ركن علمی است.

وی بیان كرد: آموزش بدون اهتمام به تربیت صحیح اسلامی تربیتی ناقص و دارای عملكرد منفی در جامعه خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین ملكی با بیان اینكه وظیفه اصلی آموزش و پرورش تعلیم و تربیت است اظهار كرد: حوزه علمیه باید در تبیین ركن تربیتی به آموزش و پرورش كمك كند.

وی عنوان كرد: آموزش و پرورش زمینه ساز فرهنگ در تمامی زمینه های علمی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است ، كه این مهم در سایه تربیت صحیح میسر خواهد شد.

دبیر ستاد همكاری های حوزه و وزرات آموزش و پرورش ابراز داشت: رسالت حوزه ترویج فرهنگ ناب اسلامی در جامعه است ، كه باید از مدارس شروع و به دیگر سطوح جامعه گسترش یابد.

حجت الاسلام والمسلمین ملكی ، پایین آمدن سن اعتیاد، هنجاری ها و بزهكاری در جامعه را از علل تربیت نادرست در دوران نوجوانی اعلام كرد.

وی با اشاره به سلطه فضای مجازی بر جوانان و نوجوانان گفت: در سال 2013 سرانه اطلاعات در فضای مجازی هشت گیگابایت بود كه این میزان در سال 2015 به 100 گیگابایت رسیده است.

نماینده ولی فقیه در كهگیلویه و بویراحمدنیز در این دیدار گفت:باید همكاری و هماهنگی میان آموزش و پرورش و حوزه های علمیه برای ایجاد بستر زندگی ایده آل دانش آموزان در آینده فراهم شود.

آیت الله سید شرف الدین ملك حسینی افزود: حوزه علمیه باید نیاز های فرهنگی و تربیتی مورد نیاز آموزش و پرورش را فراهم كند.

وی بیان كرد: در سند نظام تحول بنیادین آموزش و پرورش تمامی جوانب برای ایجاد زندگی مطلوب روشن شده است كه این موضوع نیازمند تلاش و همكاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش است.

آیت الله ملك حسینی اظهار كرد: در جامعه ای كه مقام معلم تكریم و تعظیم شود، آینده آن جامعه روشن خواهد بود.

وی با اشاره به ظرفیت بالای نیروی انسانی در آموزش و پروش خواستار تخصیص بودجه مناسب در حوزه های مختلف این نهاد فرهنگی، علمی و آموزشی شد.

در این دیدار مدیركل آموزش و پرورش هم نیز گفت: همكاری میان حوزه و آموزش و پرورش زمینه ساز تربیت متعالی در جامعه خواهد شد.

هادی زارع پور افزود: از ابتدای امسال تا كنون بیش از 276 روحانی در مدارس استان جذب و ساماندهی شده است.

وی بیان كرد: در راستای اجرای تفاهم نامه میان حوزه های علمیه و آموزش و پروش امسال بیش از 120 نشست دینی،658 نشست پرسش و پاسخ مذهبی با حضور روحانیون،23 همایش در زمینه مهدویت، 126 كارگاه آموزشی خانواده و استقرار 14 روحانی در مدارس شبانه روزی استان صورت گرفته است.

زارع پور اعزام روحانیون با كاروان های دانش آموزی راهیان نور،شركت تمامی معلمان دوره ابتدای آموزش قرآن كریم، اجرای طرح امام شناسی و مصباح الهدی و طرح سراسری حفظ رآن كریم در مدارس استان را از دیگر اقدامات این نهاد اعلام كرد.

7529/671