تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۷

شهركرد-ايرنا-' مهدي پاشازاده' بازيكني بود ،كه حتي در ليگ اروپايي نيز بازي كرده است و تجربه بازي در زمين هاي شماره يك آلمان را دارد.

اما وقتي به عنوان سرمربي تيم رقيب به شهركرد مي آيد و به تماشاي چمن اين شهر مي پردازد،چاره اي جز افسوس خوردن ندارد كه ندارد.

' پيش از بازي در زمين شهركرد حدود نيم كيلو شيشه از زمين

جمع شد و از سنگ هاي درشت كف زمين چمن نپرس و بگذار و بگذر' و اين تنها سخن مهدي پاشازاده از تعريف يك زمين فوتبال در مركز چهارمحال و بختياري است.

اما همين بازيكن سالهاي نه چندان دور تيم ملي فوتبال ايران ، به صراحت مي گويد:'كاش آب و هوا به اين پاكي و خوبي و اين جوانان قدرتي و فيزيكال را تهران داشت'.

صبحت هاي مهدي پاشازاده از اين جهت اهميت دارد كه دفاع آخر يك دهه پيش استقلال تهران، توانمندي ها و نارسايي فوتبال در بلندترين نقطه ايران را باهم يكجا ديده است.

فوتبال چهارمحال و بختياري را مرحوم پرويز دهداري،مرحوم محمد رنجبر،علي پروين و مربيان ديگري كه دهه 60 يا 70به شهركرد آمدند، را به ياد دارند، زماني كه بازيكنان فوتبال استان با كمترين امكانات در برابر فوتباليست هاي تهراني عرض اندام

مي كردند.

اما از زماني كه فوتبال در ايران پولي شد و پول هاي ميليارد در اين ورزش سرازير شد،استانهايي مانند چهارمحال و بختياري و كهكيلويه و بويراحمد، ايلام و كردستان ، از گردنه فوتبال خيزي ايران حذف شدند.

با اين اوصاف، پرچم اين استانها در فوتبال هميشه بالا بود ،نه به واسطه بازيكنان ميلياردي يا باشگاههاي پولدار ، بلكه به واسطه داوران شان در ليگ برتر ،كه از ياسوج 'خداداد افشاريان ' و از چهارمحال و بختياري نيز يدالله جهانبازي ،موعود بنيادي فر ،قهرمان نجفي ،سعيد زارع و سعادت باغبان در فوتبال ايران بروز و ظهور كردند.

فوتبال چهارمحال و بختياري امسال بر احياي دوباره خود تصميم گرفت در بازي هاي ليگي شركت كند و اين تيم در ليگ دسته دوم باشگاههاي كشور حضور يافت.

بازي هاي اين تيم با فراز و نشيب هايي در اين ليگ همراه شد ، اگر چه بازيكنان چهارمحال و بختياري ،ليگ را خوب آغاز كردند اما در پايان به دليل نداشتن حامي مالي،تن به شكست هاي سنگين دادند و در نهايت به پايين ترين دسته ليگي فوتبال در ايران سقوط كردند.

تيم فوتبال شهداي چهارمحال و بختياري عصر يكشنبه نوزدهم بهمن ماه ، در ليگ دسته دوم ،در آخرين بازي گروهي خود در برابر صنعت ساري تن به شكست داد تا از اين ليگ سقوط كند و به دسته پايين تر برود.

سرمربي تيم فوتبال شهداي چهارمحال و بختياري كه خود از بازيكنان سابق استقلال تهران است، مي گويد:در اين تيم همه

'دلي ' كار مي كردند، از مديرعامل گرفته تا سرمربي و بازيكنان و اين تيم با كمترين امكانات در مسابقات حضور داشت.

'ميثم منيعي'در گفت وگوي اختصاصي با ايرنا افزود:تيم شهداي چهارمحال و بختياري در اين رقابت ها، با كمبود بازيكن روبرو بود و حتي تعدادي از اين بازيكنان، دانشجو بودند و فرصت كافي براي حضور در تمرين را نداشتند يا در اخرين ساعات تمرين، به ساير بازيكنان مي پيوستند.

به گفته وي،بازي با تيم صنعت ساري براي شهداي چهارمحال و بختياري حياتي بود و اين بازي براي چهارمحال و بختياري حكم مرگ و زندگي را داشت كه در نهايت به سود تيم ساري خاتمه يافت.

مديرعامل باشگاه شهداي چهارمحال و بختياري نيز مي گويد: متاسفانه از اين تيم در ليگ دسته دوم حمايت نشد و اگر تيم حمايت مي شد،تيم به راحتي در ليگ دسته دوم باقي مي ماند.

'كيومرث غلامي ' در گفت وگو با ايرنا افزود:تيم فوتبال شهداي چهارمحال و بختياري حتي براي صعود به ليگ دسته يك برنامه ريزي كرده بود، اما حمايت لازم از تيم صورت نگرفت و چون تيم شهدا در دقيقه 90تحويل استان شد، هيات رييسه باشگاه نتوانست بازيكن از بيرون استان جذب كند.

به گزارش ايرنا،چهارمحال و بختياري زماني در ليگ هاي برتر ورزشي شش تيم داشت اما اكنون در هيچ كدام از ليگ هاي برتر ورزشي تيم ندارد.

گزارش از محمود رييسي

2097