به گزارش روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن، این مقام شورای همكاری خلیج فارس كه خواست نامش فاش نشود، تاكید كرد هماهنگی ها برای تدوین موضع قاطع این شورا از اوضاع یمن در حال انجام است.
وی افزود: موضع این شورا نسبت به اوضاع یمن شنبه آینده در حاشیه جلسه وزرای خارجه كشورهای عضو شورای همكاری خلیج فارس اعلام خواهد شد.
كشورهای شورای همكاری خلیج فارس بخصوص عربستان كه مرز طولانی با یمن دارد شدیدا از تحولات اخیر این كشور و تاثیر آن بر وضع نابسامان سیاسی عربستان نگرانند، بخصوص عربستان كه پس از مرگ ملك عبدالله دچار اختلاف خانوادگی آل سعود بر سر خلافت شده و از این واهمه دارد تا مبادا دامنه انقلاب یمن یا شعله های آنچه ˈبهار عربیˈ نامیده می شود، دامن این كشور را نیز بگیرد.
عربستان كه همچنان از اختلافات در خاندان آل سعود برای رسیدن به پادشاهی رنج می برد و همانند آتش زیر خاكستر حالت انتظار را برای شعله ور شدن سپری می كند، بشدت نگران سیطره جنبش انصار الله است.
در همین راستا كشورهای عربی خلیج فارس با چراغ سبز كشورهای غربی و آمریكا، ابتدا با این بیانیه خود زمینه موضع گیری سازمان ملل و نیز اعمال تحریم های ظالمانه علیه یمن را آماده سازی می كنند.
این اقدام شورای همكاری خلیج فارس كه به سركردگی عربستان صورت می گیرد٬ ادامه سیاست منطقه ای كشورهای غربی بخصوص دولت آمریكا است كه برای حفظ منافع خود صورت می گیرد.
خاورم** 1453**1479
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۷
تهران - ایرنا - یك مقام شورای همكاری خلیج فارس به روزنامه 'الشرق الاوسط' چاپ لندن گفت: این شورا برای حمایت از منافع خود در یمن دست به اقدام نظامی نخواهد زد.