تهران - ايرنا - مشاور رييس كل دادگستري استان كرمانشاه گفت:‌ 30 تا 55 درصد پرونده هاي طلاق در كرمانشاه با فعاليت دفتر حمايت از حقوق زنان وكودكان اين استان در چند سال اخير كاهش يافته است.

«مريم قلعه نكي» روز دوشنبه در حاشيه نشست هم انديشي چالش ها و راهكارهاي قانوني حمايت از حقوق زنان و كودكان، در گفت وگو با خبرنگار حقوقي قضايي ايرنا افزود:‌ بيشتر پرونده هاي طلاق با رجوع به دفتر حمايت از حقوق زنان وكودكان به سازش ختم مي شود و خوشبختانه در طلاق هاي توافقي نيز سازش خوبي داشتيم.

به گفته وي، همه پرونده هاي طلاق چه توافقي و چه يك طرفه، به اين دفتر ارجاع مي شود.

مشاور رييس كل دادگستري استان كرمانشاه با بيان اينكه فعاليت دفتر حمايت از حقوق زنان و كودكان اين استان از 85 آغاز شد، گفت:‌ طي اين مدت، رتبه اول در چهار سال متوالي و يك رتبه دومي و يك رتبه برگزيده را كسب كرده ايم.

قلعه نكي از وجود كلانتري ويژه اطفال در كرمانشاه خبر داد و گفت:‌ قضات در شعبه هاي رسيدگي به جرايم اطفال و كودكان حكم هاي كودك دوستي صادر و از حكم هاي جايگزين استفاده مي كنند.

وي يكي ديگر از اقدامات دفتر حمايت از زنان و كودكان را بازديد از بند نسوان و كانون اصلاح و تربيت و پيگيري مشكلات خانواده هاي زندانيان عنوان كرد و افزود:‌ بطور ويژه مشكلات اين قشر از جامعه را بررسي و پيگيري مي كنيم و حتي براي درخواست عفو، رد مال و اخذ رضايت از طلبكاران و اولياي دم و همچنين ملاقات با فرزند جلساتي با اولياي دم و مسوولان زندان ها برگزار كرده و توانستيم زمينه آزادي اين زنان را فراهم كنيم.

قلعه نكي ادامه داد:‌ متاسفانه زنان زنداني به يك چشم ديگر نگريسته مي شوند و بيشتر آنان از ملاقات با فرزند خود محروم هستند، اما زمينه ملاقات با فرزندان را براي آنها فراهم مي كنيم.

به گزارش ايرنا، نشست هم انديشي چالش ها و راهكارهاي قانوني حمايت از حقوق زنان و كودكان از روز گذشته(يكشنبه) در معاونت منابع انساني قوه قضاييه و با حضور مسوولان دفاتر حمايت از حقوق زنان و كودكان دادگستري هاي سراسر كشور آغاز شد و فردا(سه شنبه) پايان مي يابد.

مسوولان دفاتر حمايت از زنان و كودكان دادگستري هاي سراسر كشور در اين نشست، چگونگي دفاع از حقوق اين قشر از جامعه را در قالب چهار كارگاه آموزشي آموزش مي بينند.

اجتمام(4) ** 9317 ** 1071